TERS YöNDEN GiTTi POLiSLERE SALDIRDI

Turgutalp Mahallesi Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinde kontrollerini sürdüren İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ters yönden seyir halinde olan bir kişiyi uyardı. Polise zorluk çıkaran şahısa bin 2 TL cezai işlem uygulandı.

Yayınlama: 21.05.2019
1.553
A+
A-

İnegöl’ün kangren olan sorunlarından birini bertaraf etmek için bugünlerde ters yön uygulamalarına ağırlık veren Emniyet Teşkilatı, belirli caddeler üzerinde uygulamalarına devam ediyor. Edinilen bilgilere göre İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Turgutalp Mahallesi Kemalettin Sami Paşa Caddesi üzerinde ters yön uygulaması gerçekleştirdi.

 

Uygulama çerçevesinde ilk olarak vatandaşları uyaran Emniyet Ekipleri, uymayan vatandaşlara ise cezai işlem uyguladı. Cadde üzerinde elektrikli bisiklet ile ters yönden giden vatandaşlardan biri olan Müftü D., güvenlik güçlerince uyarıldı.






 

Uyarılan Müftü D. daha sonra ise Emniyet Ekiplerine güçlük çıkarınca, takviye ekip olay yerine geldi. Polise saldırdığı iddia edilen Müftü D., 1002 lira para cezasına çarptırıldı. Müftü D. polise saldırdığı içi güvenlik güçlerince gözaltına alındı.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş