TOKi iÇiN REKOR BAŞVURU

İnegöl Belediyesi, İnegöllü vatandaşların konut ihtiyacını gidermek ve Yeni İnegöl diye tabir edilen TOKİ bölgesine yeni bir yerleşim yeri daha oluşturmak adına Toplu Konut İdaresi Başkanlığına(TOKİ) ulaştırmak amacıyla talep toplama çalışmasını başlatmıştı. Talep toplama çalışmaları kapsamında, başvurularının 9 bine ulaştığı öğrenildi.

Yayınlama: 16.10.2018
1.187
A+
A-

Daha modern, havası daha temiz, verimli tarım arazilerine zarar vermeden gelişen bir yeni bir şehir oluşturmayı hedefleyen İnegöl Belediyesi, bu amaç doğrultusunda daha önce 2 etap halinde gerçekleşen TOKİ projesine bir yenisini daha eklemek için çalışmalara start vermişti. Bu kapsamda şimdiye kadar İnegöl Belediyesi’ne 9 bin vatandaş talep başvurusunda bulundu.

 

EKİM AYI SONUNA KADAR






Karalarda Sevim Yıldız kampüsün kuzeyinde 111 ada 105 parsel de yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutlarının hayata geçmesine yönelik ön çalışma yapılan bu oluşum için vatandaşlar İnegöl Belediyesi Çözüm merkezine gelerek, ekim ayının sonuna kadar 2018 yılı Toplu Konut Talebinin Belirlenmesine Yönelik Anket formunu dolduruyor.

 

9 BİN BAŞVURU

Şimdiye kadar İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezi’ne yaklaşık 9 bin vatandaş gelerek talep başvurusunda bulundu. Bu sayının Ekim ayının sonuna kadar 10 bine ulaşması bekleniyor.

 

EV FİYATLARI ÇOK YÜKSEK

Ev fiyatları ve kredi ücretlerinin yüksek olmasından dolayı, vatandaşların TOKi talepleri her geçen gün artıyor. İnegöl Belediyesi de vatandaşların daha cüzi miktarlara ev sahibi olması için bu çalışmayı yaptığı öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş