TOMA VE Çevik Kuvvet İnegöl’de konuşlandı

Türkiye 31 Mart seçimlerine doğru giderken ülke genelinde güvenlik ve toplumsal olaylara karşı ek güvenlik tedbirleri alındı. Ülke genelinde alınan ek güvenlik tedbirleri nedeniyle İnegöl’de de Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve Çevik Kuvvet ekipleri konuşlandırıldı.

Yayınlama: 28.11.2018
2.538
A+
A-

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için tüm siyasi partiler çalışmalarını başlattı.

 

Ülke genelinde başlayan seçim çalışmaları nedeniyle, farklı siyasi parti ve görüşler arasında oluşabilecek sorun nedeniyle, Türkiye genelinde ek güvenlik tedbirleri alındı.






 

Seçim sürecinde oluşabilecek kavgaların ve toplumsal olay ve kutuplaşmanın önüne geçilmesinin hedeflendiği tedbirler kapsamında binlerce polis görev yapacak.

 

Ülke genelinde ek güvenlik tedbirlerinin alınmasıyla birlikte İnegöl’de de Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve Çevik Kuvvet konuşlandı.

 

Daha önce çıkan toplumsal olaylara Bursa’da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden gelerek müdahale eden Çevik ekipleri, bir süre İnegöl’de konuşlandığı noktadan olayla müdahale edecek.

 

2017 yılının Kasım ayında da uygulanan ek güvenlik tedbirleri nedeniyle, Çevik Kuvvet ekipleri yaya olarak Ahmet Akyollu Caddesi, Nuri Doğrul Caddesi, Şebboy Caddesi ve Terminal içerisinde yaya olarak görev yapmıştı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş