TRAFİK EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, trafikten yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Trafik Ekipleri tarafından Ocak Ayı’nda trafikte yaşanan olumsuzluklarla ilgili 324 şahsa yönelik cezai işlem uygulandı. Cezaların toplam miktarının 240 bin civarında olduğu öğrenildi. En çok cezai işlem ise park yasağı nedeni ile uygulandı.

Yayınlama: 22.02.2017
989
A+
A-

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, trafikten yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Trafikteki uygunsuz hareketler nedeni ile ilçemizde Ocak Ayı’nda toplam 240 bin TL’lik cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

 

KAZALAR






Ocak ayında toplam 86 kaza meydana geldi. Bu kazaların 35’inde 44 vatandaş yaralanırken, 51 kazada ise sadece maddi hasar meydana geldi.

 

CEZALAR

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından 324 sürücüye cezai işlem uygulandı. Yazılan toplam ceza sayısı bin 128 olurken, toplam ceza miktarı ise yaklaşık 240 bin olarak kayıtlara geçti. Aşırı hız, telefonla görüşmek, alkollü araç kullanmak, kırmızı ışık ihlali, sürücü belgesi eksikliği, park yasağı ve bozuk ışık’tan  dolayı cezai işlemlerin gerçekleştirildiği öğrenildi.

 

61 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Yapılan denetimlerde ise toplam 61 araç trafikten men edildi.

 

DENETİMLER

Trafikleri ekiplerinin yaptığı denetimler ise şu şekilde sıralandı: Alkol denetimi, emniyet denetimi, Motosiklet denetimi, okul servis araçları denetimi, yük taşıyan araçların denetimi, yolcu taşıyan araçların denetimi, ışık ve işaret denetimi, kazalara müdahaledeki denetim, durdurularak yapılan denetim… Bu denetimlerde kontrol edilen toplam ara. sayısı yaklaşık 3 bin civarında olduğu öğrenildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş