VEHBi KOÇ iLKOKULUNDAN COŞKULU 23 NiSAN KUTLAMASI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Vehbi Koç İlkokulu İnegöl Belediyespor’a ait kapalı spor salonunda tören düzenlendi.

Yayınlama: 23.04.2019
912
A+
A-

Törende öğrencilerin ve velilerin gösterileri duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Vehbi Koç İlkokulunun İnegöl Belediyespor’a ait kapalı spor salonunda düzenlediği törene öğretmen, öğrenci, ve çok sayıda veli katıldı.  

 Vehbi Koç İlkokulu sınıf öğretmeni Selma Küçük 23 Nisan kutlamaları ile ilgili yaptığı açıklamada; “23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını ve TBMM’nin açılışının 99.yıldönümünü coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Bir başkadır benim memleketim şarkısı eşliğinde gösterimizi yaptık ve bayrağımızı öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte açtık. Çocuklar bizim geleceğimiz ve ülkemizi emanet edeceğimiz geleceğin büyükleri. Birlik ve beraberlik içerisinde barış, kardeşlik, sevgi duygularıyla yetişmiş yavrularımız memleketimiz için canla başla hizmet edeceklerdir. Bu duygularla dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan bu özel bayramı çocuklarımıza armağan eden Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Sevgi ve huzur dolu nice bayramlara yavrularımızın ulaşabilmesi dileğiyle tüm dünya çocuklarının bayramını yürekten kutluyorum” İfadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş