‘Yerli ürünlerimizde indirime gidiyoruz’

Yayınlama: 06.11.2023
537
A+
A-

Terörist İsrail devletinin Gazze’de gerçekleştirdiği katliamın ardından, özellikle ülke genelinde İsrail’i destekleyen bu ülkenin menşei firmalar ürünlerinde indirime gitmişti. Bu ürünlerin boykot edilmesinden dolayı indirime girdiğini belirten Ahsen Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Sert, vatandaşlarımızın bu boykotu sürdürmelerini talep ederken, Ahsen Kimya olarak alternatif yerli ürünlerde %10 indirime gittiklerini belirtti.

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de özellikle İsrail menşei firmaların ürünlerine boykotlar uygulanıyor. Uygulanan boykotlar nedeni ile ülkemizdeki İsrail ürünlere dudak uçuklatan indirimler uygulanırken, ülke genelinde yerli ürünlere yöneliş başlamış oldu.

Bu konuda yerli ürünlere teşvik için de ilçemizde faaliyet gösteren Ahsen Kimya firması da ürünlerde indirim yapmaya başladı.






ÜLKEMİZİN DİK DURMASI UMUTLARIMIZI YEŞERTİYOR

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ahsen Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Sert,

“Öncelikle Gazze’de ve çevrede bulunan Müslüman beldelerinde şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diliyorum. Dünya artık bu Yahudi mezalimini daha yakından tanıdı. Küçük çocukların, bebeklerin, kadınların üzerine bombalar yağdırdığına şahit oldu. Bir taraftan yüreğimiz darmadağın olurken, diğer yandan da ülkemizin özellikle bu konuda dik durması ve çalışmalar yürütmesi umutlarımızı yeşertiyor” dedi.

YERLİ ÜRÜNLERDE İNDİRİME GİDİLDİ

İsrail ürünlerinin boykot edilmesi ile ülkemiz genelinde İsrail ürünlerinin dudak uçuklatan indirimler uygulandığını belirten Sert, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“İsrail ürünleri dünyada olduğu gibi ülkemizde de indirime girdi. Bu indirimler gerçekten dudak uçuklatan cinsten. Vatandaşlarımız da bu oyunun gerçekten farkında. Birçok vatandaşımız alternatif ürünlere yöneliyor. Bu konuda bizler de Ahsen kimya olarak kendimize bir görev çizdik. Bizler de bu indirimlere karşılık indirime gidiyoruz. Yerli ürünlerimizde %10 indirime giderek, vatandaşlarımızın yerli ürünlere teşvik ediyoruz”

DİĞER ESNAFLARA ‘İNDİRİM’ ÇAĞRISI

Sert, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Bu kapsamda ben yerli üretim gerçekleştiren tüm firmalarımızdan ve esnaflarımızdan hem yerli üretime teşvik hem de İsrail firmalarının ‘indirim’ oyunu karşısında ürünlerinde indirime gitmelerini talep ediyorum. Bu zorlu zamanları hep birlikte aşacağımıza da canı gönülden inanıyorum. Ortada bir savaş var ve bu savaşta bizim tarafımız her zaman Gazze’li, Kudüs’lü kardeşlerimiz olacaktır”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş