Ziraat Odası dayanışma yemeği düzenledi

Şubat ayında seçimleri yapılacak olan İnegöl Ziraat Odası’nda adaylarında katılımıyla dayanışma yemeği düzenlendi.

Yayınlama: 30.01.2019
905
A+
A-

İnegöl Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri için geri sayım başladı. Dört yılda bir yapılan İnegöl Ziraat Odası genel kurulu 115 mahallede yaklaşık 15 bin üyenin oy kullanacağı seçimlerde belirlenen delegeler şubat ayında oda başkanını seçecek. 

 

Şubat’ta yapılacak olağan kongre öncesi mevcut Başkan Sezai Çelik ile Ali Osman Köse başkanlık için adaylıklarını açıkladılar. İnegöl Ziraat Odası kongre öncesinde muhtarlar, çiftçiler ve delegelerin katıldığı dayanışma ve tanışma yemeğinde bir araya geldi.






Eşref İnegöl Köftecisinde gerçekleştirilen yemekte konuşan mevcut başkan Sezai Çelik; “2 Şubat Cumartesi günü yapacağımız kongremizin İnegöl’ümüze, Bursa’mıza ve Türk çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu akşam dayanışma ve tanışma yemeği düzenledik. Güzel ve hoş bir ortam var. Adaylığını açıklayan Ali Osman kardeşimi severim. Bu bir demokratik yarış. Kongremize hepinizi davet ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi. 

Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Ali Osman Köse ise “Sezai Çelik benim her zaman ağabeyim olmuştur. Fakat bu bir yarış. Oda seçimimizin demokratik bir ortamda geçmesini diliyorum. Bu zamana kadar verdiği hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. İnegöl çiftçisi için en hayırlısı, en doğrusu ve en güzeli neyse o olsun. Biz hizmet için varız. Çiftçiye hizmet etme düşüncesiyle yola çıktık. Sezai Çelik ağabeyimiz bizim her zaman ağabeyimiz kalacaktır. Kongremiz İnegöl’e ve çiftçilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş