Akhisar Spor’dan sezona ‘muhteşem’ giriş

Yayınlama: 05.09.2023
70
A+
A-

İnegöl’ü bu sezon Süper Amatör Lig’de temsil edecek olan Akhisar Spor, gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile sezonu açtı. Açılış töreninin ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Menderes Acar, “Biz üzerimize düşeni yaptık. Şimdi Bölgesel Amatör Lig yolunda söz futbolcu kardeşlerimizde” dedi.

Geçtiğimiz olaylı sezonun ardından Bölgesel Amatör Lig’e veda eden Akhisar Spor, bu sezon yönetimin el değiştirmesi ile yeniden tutkulu bir takım haline geldi.






Transfer döneminin en çok konuşulan takımlarından biri olan Akhisar Spor’da kadro baştan aşağı yenilenirken, kadronun yanı sıra kulüp tesisleri ve çevresi de Başkan Menderes Acar ve yönetimi tarafından düzenlendi.

Önceki gün düzenlenen sezon açılışı etkinlikleri ile adeta gövde gösterisi yapan Akhisar Spor, sezona ‘merhaba’ dedi.

BAL TEK HEDEFİMİZ
Açılış töreninin ardından açıklamalarda bulunan Akhisar Spor Başkanı Menderes Acar, şu ifadeleri kullandı:

“Biz üzerimize düşeni yaptık. Şimdi Bölgesel Amatör Lig yolunda söz futbolcu kardeşlerimizde. Bugün özellikle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhteşem bir görsel şölen sundular. Taraftar ve yönetim olarak, teknik heyet ve futbolcu olarak bu sezon örnek ve sportif anlamda başarı elde edeceğimizi düşünüyorum. İnşallah yeniden Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek tek hededimiz”

Kulüp tesislerinin elden geçirilerek güzelleştirildiğini belirten Acar, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Kulüp tesislerimizi de elden geçirerek yeni sezona hazır hale getirdik. Söylediğim gibi güzel bir hazırlık süreci geçirerek lige hazır gireceğiz inşallah. İnegöl’de bir çok amatör takımımız var. Ben hepsine hayırlı ve sakatlıksız bir sezon diliyorum. İnşallah bütün takımlarımız başarılı olur”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş