ANKARAGÜCÜ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, hafta sonu deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Ankaragücü maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “bizim 3 maçlık bir hedefimiz var. Özellikle önümüzdeki 3 maçtan önümüzü görmek açısından arzuladığımız puanları alırsak, çok daha farklı yerlerde olacağımıza inanıyoruz. Bunun için hazırlıklarımız başladı. İnşallah hafta sonu gülen taraf biz oluruz” dedi.

Yayınlama: 01.02.2017
1.104
A+
A-

Bordo-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde hafta sonu oynayacakları Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü.

 

6 PUANLIK BİR MAÇTI






İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktörümüz Ergün Penbe, şunları söyledi: “Tuzlaspor karşısında güzel bir galibiyet oldu. Futbolcu kardeşlerim çok iyi mücadele ettiler. İstediklerimizi sahada uyguladılar. Çok iyi bir çalışma ortamı geçirmesek de, gördüm ki onlar çok iyi konsantre olmuşlar, hazırlamışlar kendilerini. Söylediklerimizi yerine getirmeye çalıştılar. Çoğunda da başarılı oldular. 6 puanlık bir maçtı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Bizde takımın yeni başındaydık. Bize de sağ olsunlar 3 puanı hediye ettiler. Psikolojik baskı takımın üzerinde çok büyük vardı. Biliyorsunuz 9 haftadır Kastamonu maçından beri galip gelemiyordu takım.  Bu 3 puanda iyi oldu. Ama bu hafta daha zor bir maçımız var. Ankaragücü ile oynayacağız”

 

ZOR OLACAK

Ligde hedefleri olan bir takımla oynayacaklarını belirten Ergün Penbe, “Ligde hedefleri olan bir takımla oynayacağız. Kendi saha ve seyircisi önünde oynayacaklar. Zorluk derecesini biliyoruz ama ona göre hazırlanacağız. Bu hafta hazırlanma imkanlarımız biraz daha iyi olacak. Sakat oyuncularımız var. Onlara daha temkinli idmanlar yaptırıp, maça kadar hazırlamaya çalışacağız. Zor olacak. Ama bizim 3 maçlık bir hedefimiz var. Özellikle önümüzdeki 3 maçtan önümüzü görmek açısından arzuladığımız puanları alırsak, çok daha farklı yerlerde olacağımıza inanıyoruz. Bunun için hazırlıklarımız başladı. İnşallah hafta sonu gülen taraf biz oluruz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş