Başarılı stoper Doğugücü’nde

Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden İnegöl Doğugücüspor’da transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Kırmızı Siyahlılar son olarak Elmasbahçelerspor’un başarılı stoperi Uğur Şahin ile sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 10.10.2018
908
A+
A-

Doğugücüspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyeleri Kenan yıldırım ve Fatih Çite hazır bulundu.

 

Uğur Şahin, imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “Böyle bir takımda futbol oynamak, bana son derece onur  ve mutluluk verecek. Taraftarlarımız bize güvensin. Sahada rakipleri eleyerek, ligde istediğimiz noktada olacağız. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.






 

Doğugücüspor yönetim kurulu üyesi Kenan Yıldırım ise, “Başarılı bir oyuncuyu daha transfer ettiğimizi için çok mutluyuz. Doğugücüspor’un gücünü herkes sahada görecek. Taraftarlar güzel futbol dolu maçlar izleyecekler. Böylesine takımına sahip çıkan bir taraftar gurubuna sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Hafta sonu başlayacak olan Süper Amatör Ligde ilk maçımıza çıkıyoruz. Orhaneli Gençlikspor ile ilk maçımızda İnegöl’de karşılaşacağız. Bu önemli maça İnegöllü futbolseverleri ve Doğugücüne gönül veren cefakar, vefakar taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş