Deplasmanda ağır yaralıyız

TFF. 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda karşılaştığı Bodrumspor’a farklı mağlup olarak, bu sezon ki ilk yenilgisini aldı.

Yayınlama: 17.09.2018
861
A+
A-

TFF. 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, ligin 3. haftasında deplasmanda Bodrumspor ile karşı karşıya geldi.

 

İlk yarıya tutul başlayan temsilcimiz, rakibine oyun üstünlüğünü verdi. İlk yarıda bir çok pozisyon geliştiren rakip Bodrumspor, 28. dakikada Samet ile öne geçti. Baskısını sürdüren Bodrumspor, 10 dakika sonra Emre ile farkı ikiye yükseltti. 2 farklı geride kalan temsilcimizde moraller bozulurken, 42. dakikada Göksu penaltıdan farkı 3’e çıkardı.






 

İkinci yarıda ekibimiz oyuna ortak olmaya çalışsa da rakibi karşısında varlık gösteremedi ve müsabaka bu skorla sona erdi.

 

STAD: Bodrum İlçe Stadı

 

BODRUMSPOR: Kaya Tarakçı, İzzet Yıldırım, Gökhan Yılmaz, Emre Balak, Özgür Yılmaz, Özgür İleri, Emre Şahin, Samet Katanalp, Hüseyin Kala, Şaban Genişyürek, Göksu Türkdoğan.

 

İNEGÖLSPOR: Şener Özcan, Kemal Hastürk, Emirhan Aydoğan, Enes Bayır, Volkan Altınsoy, Raif Demir, Serhat Mermer, Birhan Vatansever, Osman Torun, Ozan Pekdemir, Yusuf Çoban

 

SARI KART: Emirhan Aydoğan, Raif Demir, Volkan Atasoy (İnegölspor)

 

GOLLER: Samet Katanalp, Emre Şahin, Göksu Türkdoğan (P)



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş