İNEGÖLLÜ GENÇLERE GALATASARAY’DAN DAVET

İlçemizde alt yapıya büyük önem veren Kafkasspor, altyapıya yaptığı yatırımın menvelerini almaya başladı. Kafkasspor’da forma giyen 2005 doğumlu 3 futbolcu, Galatasaray’ın 5 günlük kamp programına davet edildi.

Yayınlama: 04.07.2017
1.567
A+
A-

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kafkasspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sevinç, “2005 Doğumlu 3 oyuncumuz Yunus Emre Arslan (Solbek), Emre Gürbüz ( Orta Saha) ve Yunus Emre Arslan (Orta Saha) Galatasaray’ın 10-15 temmuz tarihleri arasında Florya Metin Oktay tesislerinde yapacağı kampa davet edildiler.  3 oyuncumuzun izlenerek davet alması bizi ayrıca gururlandırmıştır. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tam.  Sporcularımıza 5 gün sürecek kamp programında başarılar diliyoruz” diye konuştu. 

 

MÜSABAKA GRUPLARI AÇLIŞIMIZ PERŞEMBE GÜNÜ






Müsabaka grupları ile ilgilide açılışlarının Perşembe günü yapacaklarını belirten Sevinç, “2017-2018 alt yaş grupları ile ilgili sezon açılışımızı nasipse Perşembe günü yapacağız. Güçlü bir antrenör kadrosu ile yola çıktık. Tüm yaş gruplarımız geçen sene olduğu gibi bu yılda Elit Ligde mücadele edecekler. İnşallah sezon sonu hedeflediğimiz yerde ligleri bitiririz” diye konuştu.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş