İnegölspor’a 3 milyonluk sponsor desteği

Yayınlama: 20.06.2023
318
A+
A-

İnegölspor, Ergünler İnşaat firmasıyla 3 milyonluk forma sponsorluk anlaşması imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, Ergünler İnşaat Firma Sahibi Bekir Ergün ve yöneticiler katıldı.

İNEGÖLSPOR’UMUZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

İmza töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kulüp Başkanı Osman Sevim, “İnegölspor formamızın ön göğüs reklamının anlaşma törenine hepiniz hoş geldiniz. Bugüne kadar forma sponsorluğuyla alakalı yaklaşık 4-5 sezondur herhangi bir anlaşma yapılamamıştı. Daha önceden İnegöl Mobilyası adı altında forma sponsorluğu devam etmekteydi. Bu sezon Ergünler İnşaat firma sahibi Bekir Ergün ile anlaşma yaptık. İnegölspor’umuz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.






TEREDDÜT ETMEDEN KABUL ETTİK

Akabinde konuşan Ergünler İnşaat Firma Sahibi Bekir Ergün, “İnegölspor ile firmamız Ergünler İnşaat arasında düzenlenen bu anlaşmaya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim, hepiniz hoş geldiniz. Bu yıl zorlu göreve talip olan başkanımız Osman sevim ve yönetim kurulu üyeleri firmamıza forma sponsorluğuyla alakalı teklif getirdi. Biz de bu teklifi hiç tereddüt etmeden kabul ettik. İnegöl şehri doyduğumuz şehirdir. Ergünler inşaat ailesi olarak İnegöl’ümüzde faaliyet gösteren amatör ve profesyonel spor dallarında uzun yıllardır üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz. Kendim de futbolu seviyorum. Şehrimizde faaliyet gösteren Karadeniz Güvenspor kulübünde de yıllarca yöneticilik yaptım. Geçtiğimiz yıl da İnegölspor’da yöneticilik yapma şerefine nail oldum. İnegölspor bu şehrin en büyük markasıdır ve biz bu markaya sponsor olmaktan gurur duyuyoruz. Sponsorluk anlaşmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Osman sevim başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Başkanımızın da sık sık tekrarladığı gibi ‘Bir hayalimiz var’ diyorum ve yolun sonunun şampiyonluk olmasını tekrardan temenni ediyorum” dedi.

YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Bugün burada bir sponsorluk anlaşması üzerine toplandık, duyduğum mutluluğu da öncelikle belirtmek istiyorum. Forma üzerindeki sponsorluk anlaşmalarıyla ilgili aslında bugün yeni bir sayfa açılmış oluyor. Yani bugün Ergünler İnşaat firmasıyla bir anlaşma yapılmış oldu. Ben Ergünler İnşaat firmasına çok teşekkür ediyorum. Nihayetinde spor takımları bir bütçeyle yönetiliyor ve kaynaklara ihtiyaç var. Kulübümüz adına sevindirici bir durum. İnşallah bundan sonra da başkanımız ve yöneticilerimiz yeni sponsorluk anlaşmaları üzerine çalışıyor olacak. İnşallah bu sene amaçlara ve hedeflere ulaşılmasını temenni ediyorum. Bizler de her zamanki gibi, diğer tüm yönetimlerin olduğu gibi sizin de yanınızdayız. Tabi buradan bir çağrı yapmak da istiyorum. Bu şehirde yaşayan herkes başta İnegölspor olmak üzere diğer amatör ve profesyonel kulüplere sahip çıkması gerekiyor. Bu işler yardımlaşmayla, bir ve beraber olmayla gerçekleşiyor. Yükü paylaşmak daha doğru olanıdır. Ben Osman başkanımız ve yönetimini tebrik ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu

BAŞARIYA ULAŞACAĞINA İNANIYORUM

Son olarak açıklamalarda bulunan Kaymakam Eren Arslan “Osman başkanımız ve yönetimini aldıkları görevden ötürü bir kez daha tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bugüne kadar şehrimizin markası İnegölspor’a hizmet eden geçmiş dönem başkanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum.  Bir markanın marka haline gelmesi uzun soluklu bir süreç. Futbol bir endüstridir ve doğru yönetildiğinde başarı getirecektir. İnşallah Osman başkanımızda finansal yapıyla, teknik kadrosuyla, oyuncu kadrosuyla başarıya ulaşacağına inanıyorum. Bu anlamda bize düşen ne varsa şehrimizin ve takımımızın yanındayız. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş