KAFKAS’TA HEDEF EN İYİ YERDE BİTİRMEK

Kafkasspor Basın Sözcüsü Serdar Kaçar, bazı açıklamalarda bulunarak kalan müsabakalardan galibiyetle ayrılıp, ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini belirtti.

Yayınlama: 17.02.2017
920
A+
A-

kalma hesapları yapan Duaçınarı ile karşılaşacak olan Kafkasspor,bu maçtan galibiyet bekliyor.Basın Sözcüsü Serdar Kaçar,“Duaçınarı açısından sezonun en kritik maçına oynayacağız ama düşüncemiz 3 puan” dedi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Serdar Kaçar, “Çoğunluğu altyapıdan olmak üzere genç bir takım kurduk ve iyi temennilerle maçlara başladık.İlk maçlarda istediğimiz sonuçları alamasak da futbolcu arkadaşlar çabuk toparlandılar ve lige ağırlığımızı koyduk.Zor ve bütçeli takımlara karşı iyi mücadele edip iyi puanlar topladık.Özellikle bu konuda sahaya yüreklerini koyan arkadaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.






 

“Bu yılki misyonumuz farklı.Oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla da güzel sonuçlara imza atıyoruz.Umarım bunun devamında güzel şeyler olacaktır”

 

“Geçen hafta sahamızda ligin iddialı ekiplerinden YenişehirBelediyespor ile berabere kaldık.Sağ olsun bu maçtada hakem engeli karşımıza çıktı ve 2 puanımızı gasp ettiler.Futbolda bu sezon bunu bir kez daha gördük. 3 puan istiyorsan hakemide geçeceksin.Fakat yine söylüyorum genç ve tecrübesiz bir takımız ve bazen bununda dezavantajları oluyor.Biz genel olarak takımımızdan fazlaca memnunuz”

 

“Biz açıkça Play-Off yarışını son ana kadar kovalayacağız.Bu şansın devam etmesi içinde tüm maçları kazanmaktan başka çare yok.Ama yinede kaybedilecek puanlar sonrasıda dünyanın sonu gelmeyecek.Yeterki camiamız bizim yanımızda her zaman yer alsın” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş