İNEGÖLSPOR’A SÜRPRİZ ZİYARET

İnegöl Muratbey Mahallesi Gürcü Kültürünü Yaşatma Derneği Başkan ve Yönetimi, İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe ve futbolcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

Yayınlama: 08.03.2017
1.123
A+
A-

Karşıyaka hazırlıklarını sürdüren İnegölspor’a, Muratbey Mahallesi Gürcü Kültürünü Yaşatma Derneği Başkan ve Yönetimi tarafından sürpriz ziyaret gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen ziyarette teknik heyet ve futbolculara tatlı ikramında bulunduldu.






 

İkramın ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Muratbey Mahallesi Gürcü Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Özgür Gürbüz, şu ifadeleri kullandı: “İnegöl’ümüzün takımı İnegölspor’umuza, onlara destek verdiğimizi göstermek amacı ile yönetim kurulumuz ile ziyaret ettik. Hem değerli Ergün Penbe hocamızı hem de değerli futbolcularımızın yanlarında olduklarını bilmelerini isteriz. Malumunuz üzere İnegöl, mobilyası ile bir marka olduğu gibi futbol takımı ile marka olması gerektiğine inanmaktayız. Tabi ki bunun yolu da şehir halkı olarak takımımıza sahip çıkmaktan ve desteklemekten geçmektedir. Biz bu anlamda desteklerimize devam edeceğiz. İnegölspor’umuza başarılar dileriz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş