KOSOVA POTA’DA GALİP

Kosova Eğitim Kurumları, İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Okullar Arası Basketbol Turnuvası ikinci maçında Gazipaşa Ortaokulunu 43-31 mağlup etti.

Yayınlama: 02.03.2017
1.028
A+
A-

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kosova takım koçu Batuhan Yeşilova, “Yaptığımız taktik antrenmanlarda oldukça yoğun ve tempolu çalışıyoruz. İki günde bir maç oynuyoruz fakat oyuncularım bu maç kondisyonuna sahipler. Bugün oyun disiplininden kopmadan, çalıştığımız oyun felsefesinin dışına çıkmadan kusursuz bir maç çıkardılar. Basketbol bir takım sporudur, elbette öne çıkan bazı oyuncular olabilir ama unutulmamalıdır ki maçlar takım olarak kazanılır, takım olarak kaybedilir. Biz bugün takım olduğumuzu herkese gösterdik. Bu güzel performanstan ötürü tüm sporcularımı tebrik ediyorum” dedi.

 

Kosova Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmeni Refik Şaffak ise, “Bugüne kadar sürekli belirttiğim üzere biz kurum olarak öğrencilerimize sporcu kimliği kazandırma adına büyük adımlar atıyoruz. Önceliğimiz her zaman galibiyetten önce spor bilinci olan karakterli öğrenciler yetiştirmektir. Tüm branşlarda öğrencilerimizi bu mantalite ile müsabakalara hazırlıyoruz. Katıldığımız tüm turnuvalardan madalya ve kupalarla dönmek en büyük amacımız ve bunu gerçekleştirebilecek potansiyele sahibiz. Biz burada yalnızca bugün spor yapacak bireyler yetiştirmiyoruz, biz bu ülkeyi milli takım ve olimpiyat seviyesinde temsil edecek sporcular yetiştiriyoruz. Bugün yine kazandık, kazandıkça takım moral olarak kendini bir üst seviyeye taşıyor. Eminim ki bu yolun sonunda kupa gelecektir” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş