Niğde maçı öncesi yemekte buluştular

Közbahçe Firma Sahibi Ömer Salacan, Pazar günü sahamızda ağırlayacağımız Niğde Anadolu Futbol Kulübü maçı öncesi İnegölspor teknik heyet ve futbolcuları sabah kahvaltısında ağırladı.

Yayınlama: 11.03.2021
1.026
A+
A-

Kahvaltıya Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Özgür Şahin, teknik ekip ile futbolcular katıldı.

 

Kahvaltı sonrası açıklama yapan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi:






“Bizleri ağırlayan Közbahçe Firma Sahibi Ömer Salacan ve ekibine teşekkür ediyoruz. Sağ olsun bizleri arayarak, Niğde maçı öncesi takımımızı ağırlamak ve moral vermek istediğini söyledi. İnşallah Niğde maçını kazanarak kötü gidişe dur diyeceğiz ve daha sonra seri galibiyetler yakalayarak alt sıralardan bağımızı iyice koparacağız. Ben oyuncularımıza güveniyorum. Bunu başarabilecek güce sahibiz. Ben bizleri ağırlayan Ömer Salacan’a tekrar teşekkür ediyorum.”

 

Közbahçe Firma Sahibi Ömer Salacan ise “Közbahçe ailesi olarak İnegölspor’umuzu ağırlamak ve Niğde maçı öncesi moral vermek istedik. Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden başta kulüp başkanımız Kani Ademoğlu olmak üzere yönetim kurulu üyelerine, teknik direktör Özgür Şahin’e, teknik ekibe ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İnegölspor bizim için önemli bir değer. Her sene olduğu gibi bu sene de ekibimizin yanında ve destekçisiyiz. İnşallah önce Niğde maçını kazanır daha sonrada üst sıralara tırmanışa başlarız” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş