OSMANiYESPOR’DA BiR TRANSFER DAHA

Ankaragücü altyapısında da forma giyen 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu genç yetenek Enes Macit Osmaniyespor’a transfer oldu. Yöneticilerle bir araya gelen genç oyuncu kısa sürede anlaşarak, kendisini Osmaniyespor’lu yapan sözleşmeyi imzalayarak futbol kariyerine yeni sayfa açtı.

Yayınlama: 02.10.2017
885
A+
A-

Osmaniyespor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Osmaniyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Ertuğrul Arslan ve Celal Şahin hazır bulundu.

 

İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Osmaniyespor Yönetim Kurulu Üyesi Celal Şahin, “Ankaragücü U-16, İnegölspor U-19 takımlarında başarılı bir grafik çizen Enes Macit kulübümüze hayırlı olsun” dedi.






 

Enes Macit, futbol kariyerine 2010 yılında Demirtaşspor kulübü altyapısında başladı. Daha sonra Ankaragücüspor altyapısına transfer oldu. Burada bir sezon forma giyen Enes, İnegölspor altyapısına transfer oldu. 2 Sezon İnegölspor forması giyen genç oyuncu, sırasıyla Bursa Değirmenönüspor, Gençlikspor ve Barbarosspor formalarını giydi. Önümüzdeki sezonda Osmaniyespor forması giyecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş