ÖZGÜR ŞAHİN İNEGÖLSPOR ALTYAPISINI RİVADA ANLATTI

İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu: Özgür Şahin Uefa Elit Genç A Lisans Kursu 2.Aşamasına Katıldı Ve Kurs İle Alakalı Açıklamalarda Bulundu.

Yayınlama: 16.07.2019
1.589
A+
A-

07-19 Temmuz 2019 Riva Da Yapılan Elit Genç A Kursuna Katıldım. Kurs Eğitim Sorumlularımız Coşkun Süer, Mehmet Ekşi Ve Nedim Karadenizden Oluştu. Bu Kurs Sporcularımıza Nasıl Daha İyi Bir Eğitim Veririz Ve İyi Bir Altyapı Da Olması Gerekenler Konularının Yer Aldığı Teorik Ve Saha Uygulamalarının Olduğu Eğitim Şeklinde Geçmektedir.

 İnegölspor Altyapısı Olarak 2018-2019 Sezonunda Neleri Yapabildik Bunları Belgeleri İle Sunma Şansım Oldu. Tff Riva Da.Tff Eğitmenlerinin Ve Kurs Arkadaşlarımın Ayakta Alkışladığı Bir Sunum Oldu. İnegölspor Altyapı Ve Yönetimimiz Adına Bizim İçin Paha biçilmez Bir Durum Oldu. Mevcut Şartlar İçinde Çok İyi Çalıştığımızı Kendi İçimizde Deklare Ediyorduk. Ama Bunun Federasyon Tarafından Görülüp Taktir Edilmesi Bizi İlerisi İçin Daha Da Umutlandırdı.

 






İnegölspor Altyapısı Olarak Birçok Eksiğimiz Var Ama İnanın Hiç Bir Zaman Ekip Olarak Bunun Arkasına Sığınmadık. Mevcut Şartlarda Oyuncularımızı Nasıl Geliştiririz Onun Çalışması İçerisindeyiz.

2018-2019 Sezonunda Bize Bu İmkânları Sağlayan Başta Yönetim Kurulumuz Olmak Üzere Tüm Ekip Arkadaşlarıma Özverili Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ediyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş