RAKiP MENEMEN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, bu hafta deplasmanda Menemen Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Son müsabakasında 3 puanı hanesine yazdıran temsilcimiz, ligde ilk iki müsabakayı kazanan rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Yayınlama: 15.09.2017
1.070
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, ligin ilk haftasında Tuzlaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmış, evinde ağırladığı Bodrumspor’u ise 2-1 mağlup etmişti. Temsilcimiz ligin 3. haftasında Menemen Belediyespor’a konuk olacak.

 

RAKİP GOL OLUP YAĞIYOR






Rakibimiz Menemen Belediyespor ligin ilk haftasında kendi evinde Kocaeli Birlikspor’u ağırladı. Menemen Belediyespr, bu mücadelede rakibini 4-1 mağlup ederek lige gollü başlangıç yaptı. Ardından Deplasmanda Sarıyerspor’a konuk olan Menemen Belediyespor, yine çok gollü geçen karşılaşmada rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

 

DAHA ÖNCE 6 KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİK

Temsilcimiz İnegölspor, daha önce rakibi Menemen Belediyespor ile 6 kez karşı karşıya geldi. İlk Kez 2010 yılında rakibi ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, kendi evinde rakibine 1-3 boyun eğdi. 2010-2011 Sezonunun ikinci devresinde rakibine konuk olan temsilcimiz İnegölspor, rakibini deplasmanda 2-1 mağlup etti.

 

2011- 2012 sezonunun ilk devresinde deplasmanda rakibi ile karşılaşan temsilcimiz İnegölspor, rakibine 1-0 boyun eğdi. Ligin ikinci devresinde Menemen Belediyespor’u evinde konuk eden temsilcimiz, sadanan 3-1 mağlup ayrıldı.

 

Son olarak geçtiğimiz sezon rakibi ile karşı karşıya gelen temsilcimiz İnegölspor, ilk ve ikinci devrede oynanan iki müsabakadan da sahadan 1-1 eğitlikle ayrıldı.

 

SON 5 MÜSABAKA

Temsilcimiz İnegölspor son aynadığı 5 resmi müsabakada 1 galibiyet, bir beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Rakip Menemen Belediyespor ise son oynadığı 5 müsabakadan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

 

DURUMLARI MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Temsilcimiz İnegölspor’da Anıl ve Ali’nin sakatlığı bulunuyor. Her iki oyuncunun da durumu maç saatinde belli olacak. Onların haricinde temsilcimizde eksik yok.

 

RAİF 3’TE 3 PEŞİNDE

Ligin İlk haftasında Tuzlaspor ile oynanan karşılaşmada son dakikada attığı gol ile 1 puanı temsilcimize kazandıran Raif Demir, sonraki hafta ise Bodrumspor ağlarını sarsarak 2 müsabakada 2 gol kaydetmişti. Temsilcimizin önemli isimlerinden biri olan Raif Demir, gol bulması halinde hiç bir müsabakayı golsüz tamamlamamış olacak.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş