‘Taraftarımızın gücünü yarın tribünde görmek istiyoruz’

Yayınlama: 22.09.2023
47
A+
A-

TFF 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, ilçe stadında Iğdır F.K’yı ağırlayacak. Kritik maçın hazırlıkları tamamlanırken, İnegölspor Basın Sözcüsü Okan Göktaş, takım hakkında son bilgileri verdi.

Bordo beyazlı ekibimiz, Iğdır hazırlıklarını tamamladı.

Takım hakkında bilgiler veren İnegölspor Basın Sözcüsü Okan Göktaş, açıklamalarda bulundu.






LİGİN EN PAHALI TAKIMINI AĞIRLAYACAĞIZ

Ligin en pahalı takımını ağırlayacaklarını belirten Göktaş, “2. ligin en pahalı takımı her sezon adından söz ettiren bir Iğdırspor’ı sahamızda ağırlayacağız. Zor bir maç olduğunu biliyoruz ama bu zorluğun altından kalkacak gücümüzün olduğunu da biliyoruz. Yönetime seçildiğimiz günden veri yönetim olarak gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Lige istediğimiz gibi başlayamadık. Bu maçı ile beraber üzdüğümüz camiamızı taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Takımımız bu maça iyi hazırlandı, en büyük destekçimiz taraftarlarımızı Cumartesi saat 16.00’da stadımıza bekliyoruz. Taraftarımızın gücü ile bu kötü gidişe dur diyeceğiz” dedi.

BİLET FİYATLARI AYNI

Bilet fiyatları hakkında da bilgi veren Göktaş, “Bilet fiyatlarımız aynı Maraton tribünü 100 TL, Sultan Su tribünü 150 TL, Timo Held tribünü 150 TL. Biletini alarak takımımıza sende destek çık, yarın tüm ilçe halkımızı tribünlere bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA BATUHAN SAKAT

Göktaş, takımda sakat bir oyuncunun olduğunu belirterek, “Takımda bir tek Mustafa Batuhan Altıntaş sakat, oynaması zor gözüküyor. Cezalı futbolcumuz bulunmuyor” dedi.

HABER: ALİ RAŞİT BACAK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş