BURSALI FOTOĞRAFÇILAR İnegöl’de buluştu

Türkiye’nin 6 bölgesini karış karış gezerek tarihi ve kültürel fotoğraf çekimleri yapan Bursalı 3 fotoğraf sanatçısı İFSAD organizasyonunda İnegöl’e gelerek eserlerini İnegöllü fotoğraf severler ile paylaştılar.

Yayınlama: 15.04.2016
553
A+
A-

İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği (İFSAD), organizasyonunda önceki akşam saat 20.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonu’na kelen Bursalı 3 fotoğraf sanatçısı, Türkiye’nin 6 bölgesinde çektikleri tarihi ve kültürel fotoğrafları düzenledikleri sunumlar eşliğinde İnegöllü fotoğraf severler ile paylaştılar.

 

İFSAD üyesi fotoğraf sanatçılarının yoğun katılım gösterdiği programda Bursalı sanatçılar Arif Milleti, Ahmet Çetintaş ve Murat Yücel sırası ile kürsüye çıkarak çektikleri fotoğrafları ve fotoğraf karelerinde yer alan mekân ya da kültürel dokuları tanıttılar.






 

TÜRKİYE’NİN DOĞA GÜZELLİKLERİ BEĞENİYLE GÖZLEMLENDİ

Sunumların gerçekleştirilmesinin ardından kürsüye çıkarak bir konuşma yapan İFSAD Başkanı Dinçer Dışbudak, “Fotoğraf sanatçısı Bursalı dostlarımız Arif Milleti, Ahmet Çetintaş ve Murat Yücel’in üç ayrı slayt gösterilerini büyük keyif ile izledik. Fotoğraflarla Karadeniz’in muhteşem yaylalar, dereleri ve doğal güzelliğini ayrıca Anadolu’nun mükemmel mimari ve yaşam dokusunu izleme şansımız oldu. Panaromik fotoğraflardan oluşan son slayt ile de geceyi taçlandırdık diyebiliriz. Slayt gösterilerinin ardından yapılan keyifli söyleşi ile de fotoğrafların çekim aşamaları ve hatıralarını dinleme fırsatımız oldu. Kendilerine İFSAD Derneği adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Slayt gösterilerimizde bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Alper Taban’a etkinlimize katılan tüm fotoğraf gönüllülerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından İFSAD Başkanı Dinçer Dışbudak tarafından Bursalı fotoğraf sanatçılarına teşekkür plaketi takdiminde bulunuldu.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş