Gürcüce dil kursu sona erdi

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği tarafından Şubat ayında başlatılan ve 2 grup halinde 50 kursiyerin katılımı ile gerçekleştirilen Gürcüce dil kursu sona erdi. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Yayınlama: 12.06.2015
760
A+
A-

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği tarafından 2015 yılı Şubat ayı içerisinde 2 grup halinde başlatılan ve 50 kursiyerin eğitim aldığı Gürcüce dil kursu önceki gün sona erdi. Dernek binasında gerçekleştirilen törende kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

 

EĞİTİMLER SÜRECEK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, “Öncelikle düzenlemiş olduğumuz kursa katkılarından dolayı değerli Gürcü dili öğretmeni Teona Varshalomidze hanımefendiye teşekkürlerimizi sunarız. 5 ay boyunca günü birlik İnegöl’e gelerek dil kursumuzun gerçekleştirilmesinde önemli ve özverili katkılarda bulunmuştur. Ayrıca eski başkanlarımızdan Adnan Taşdemir beye, Gürcan Hayrioğlu’na da katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Kursiyerlerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıllarda dil kursumuzu ve proje aşamasında olan Garmon, Doli, Tulum ve Panduri kurslarımızı daha modern şartlarda düzenleme çalışmaları yapmaktayız. Katılımın yüksek olması bizi bu projeleri hızlandırmaya sevk etmektedir” dedi.

 

5 AYDA ANA DİLİ GİBİ ÖĞRENDİLER

Tören esnasında konuşan eğitmen Teona Varshalomidze ise, “Dil kursumuza deda ene kitabı ile başladık. Gürcü alfabesindeki harfleri öğrendikten sonra okuma ve yazmayı geliştirecek pratikleri temel gramer kurallarını kursiyerlerimize öğrettik. Daha önce hiçbir altyapısı olmayan kursiyerlerimizin de 5 aylık süre zarfında çok rahat bir şekilde okuma ve yazmayı öğrenebildiler. İnegöl’de gürcüce dil kursuna öncülük eden Başkan Ömer Faruk Demirtaş ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Tören, derneğe emeği geçen eski başkan ve yöneticiler tarafından kursiyerlere sertifika takdim edilmesi ile son buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş