İlçemizde ilk Hamsi Festivali

Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Eyüp Şahin, İnegöl Karadeniz Güvenspor, Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile İnegöl Kent Konseyi işbirliğinde hafta sonu İlçemizde ilk defa düzenlenecek olan Hamsi Festivali’ne İnegöllü vatandaşları davet etti.

Yayınlama: 23.01.2015
913
A+
A-

Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Eyüp Şahin, düzenlediği basın toplantısıyla festivale İnegöl halkını davet etti.

 

Önceki akşam saat 20.00’de Erbaylar Balık Restoranda düzenlenen toplantıya Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Eyüp Şahin, Karadeniz Güvenspor Başkanı Metin Öztürkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.






 

SÜRPRİZ ŞARKICILAR SAHNE ALACAK

Hamsi ikramının ardından bir konuşma yapan Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Eyüp Şahin, “Festivalle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. İnegöl halkını festivalimize davet ediyoruz. Festivalin gayesi horon ve hamsinin tadını İnegöl halkına tattırmaktır. Festivalimiz 25 Ocak Pazar günü saat 11.00’de Kültürpark içi Nikah Dairesi önünde başlayacak. Sürpriz şarkıcılar sahne alacak. Festivalimize katılan vatandaşlarımıza gün boyu hamsi dağıtacağız. Ayrıca çiğ olarak dağıtacağımız hamsileri vatandaşlarımız isterlerse kendi mangallarında da pişirebilecek. Hem Trabzon kültürünü İnegöl’e tanıtmak, hem de İnegöl’de bulunan yaklaşık 15 bin Trabzonlu kardeşimizin kaynaşmasını sağlamayı arzu ediyoruz. Hamsilerimiz özel olarak Trabzon’dan geldi. Hamsilerimiz temizleniyor.” dedi. Öztürkoğlu, desteklerinden dolayı İnegöl Belediyesi’ne teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş