Kardeş dernek oldular

Kafkas Folklor Derneğii geçtiğimiz gün Roman Kültürünü Yaşatma Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarettin sonunda iki dernek, kardeş dernek olarak ilan edildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 21.03.2015
1.231
A+
A-

Kafkas Folklor Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş ve Dernek Yönetimi, Roman Kültürünü Yaşatma Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

KAFKASLARDAN DESTEK SÖZÜ






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Kafkas Folklor Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, “Biz İnegöl’de 40 yıldır hizmet vermekteyiz. 40 Yıl önce derneğimiz burada kurulmuş. Ve bozulmadan bu güne kadar gelmiş. Yaptığımız etkinlikler ile her zaman vatandaşlarımıza güzel anlar yaşattık. Ve hiçbr zaman hiçbir yerde Türk Bayrağı’na saygısızlık içerisinde olmadık. Ve her zaman bu bayrağın altında yaşamaktan dolayı gurur duyduk. Bugün Roman Kültürünü Yaşatma Derneği’ne ziyaretimizin amacı olara hayırlı olsun demektir. Yani hayırlı olsun ziyaretine geldik. Bence bu çok güzel bir şey. İnsanların kültürlerini yaşamaları adına dernekleşmeleri çok güzel bir şey. Böyle olmasına ayrıca çok sevindim. Bizde yönetim olarak karar aldık. Ve burada da söylüyoruz; Biz Kafkas Folklor Derneği olarak, Roman Kültürü’nü Yaşatma Derneği’ne destek vereceğimize söz veriyoruz. Bu vesile ile kurulan derneğimizin hayırlara vesile olmasını diliyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

İKİ DERNEK KARDEŞ OLDU

Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit ise, “Öncelikle başkanıma ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bizler dernekleşme ile kısa sürede güzel  etkinliklerin yapılmasına imza attık. Bundan sonra da bu etkinliklere tam anlamıyla hızlı bir şekilde devame deceğiz. Başkanımızla telefonla görüştük daha önce ve iki derneğin kardeş olması anlamında ön görüşte birleştik ve artık Kafkas Derneği ve Roman Derneği kardeş dernektir. Ben hayırlı olsun ziyaretine gelen başkanıma ve yönetimine tekrar teşekkür ediyorum. Onlardan alacağımız destekle ve diğer derneklerden alacağımız desteklerle çok güzel işler yaacağımıza inanıyorum” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş