Kütahyalılardan 8. festivale davet

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçlier Derneği Yönetim Kurul Üyeleri, dernek binasında ortak bir basın açıklaması gerçekleştirerek, İnegöl’de yaşayan vatandaşları 8. Kütahyalılar Festivali’ne davet etti.

Yayınlama: 29.05.2015
758
A+
A-

İnegöl Kütahyalılar ve Domaniçliler Derneği Basın Sözcüsü Cihan Ezlen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban Malkoç ve Ertuğrul Arıkan, dernek binasında yaptıkları basın toplantısı ile İnegöl halkını 8. Kütahyalılar Festivali’ne davet etti.

 

HAVA MUHALEFETİ ENGEL OLMAYACAK






Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban Malkoç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İnegöl’deki Kütahyalılar ve Domaniçliler olarak her sene düzenlemiş olduğumuz Kütahyalılar festivalimizin 8.’sini bu sene 30 Mayıs Cumartesi Saat 18.00’de İnegöl Kültürpark içindeki Anfi Tiyatroda gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seneki festivalimizde Ankaralı Yasemin, Saruhan Kardeşler (Ali ve Kadriye Saruhan), Serkan Akyel, Veli çelik, Emre Engin ve Halk oyunları gösterileri olacaktır. Hava muhalefeti olması durumunda festivalimizi yine kültürpark içerisindeki Belediye Spor salonunda gerçekleştireceğiz. Her sene katılımın ve coşkunun bir önceki seneden daha çok yükseldiği, girişlerin ücretsiz olduğu festivalimize İnegöl’deki hemşerilerimizi, dostlarımızı ve İnegöl halkını bekliyoruz. Bu vesile ile bu festivalimize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye, değerli abimiz İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, Kültür Bakanlığımıza ve sponsorlarımıza yönetim kurulumuz ve İnegöl’deki Kütahyalılar Domaniçliler adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş