Açılmamış soda içerisinde, soda kapağı çıktı

İnegöl Doğu Garajı’nda bulunan Abhaz Kafeterya’da yaşanan olayda, özel bir firmanın maden suyu satışını da gerçekleştiren kafeterya sahibi, bir müşterisinin aldığı açılmamış maden suyu şişesinin içerisinde kapak ve pislik gördüğünü ve kendilerine iade ettiğini iddia etti. Kafeterya sahibi, firma ile görüştüklerini ama kimsenin kendileri ile ilgilenmediğini söyledi.

Yayınlama: 15.10.2014
2.124
A+
A-

Özel bir firmanın satışını yaptığı, açılmamış maden suyu içerisinde kapak gören Abhaz Kafeterya İşletmecisi Atilla Eren, firmayla gerekli görüşmelerin yapıldığını ama kendileri ile ilgilenilmediğini ifade etti.

 

SODA İÇİNDEKİ KAPAĞI MÜŞTERİ FARK ETTİ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Abhaz Kafeterya İşletmecisi Atilla Eren, “Biz Doğu Garajı’nda işletmecilik yapıyoruz. Günde bir sürü insan buraya gelip gidiyor. 3-4 bin civarında vatandaş gelip gidiyor. Müşterilerimizden birisi aldığı soda içerisinde kapak olduğunu söyledi. Bizde bu durumla ilgilenmek adına yetkililer ile görüştük. Kimse buraya gelmedi ve bizimle de ilgilenmedi” dedi.

 

BUNU AÇILIP İÇİLMESİ DURUMDA ZEHİRLENİLECEK VE SUÇLUSU BİZ OLACAĞIZ

Vatandaşların dikkat etmeleri gerektiğini ifade eden Atilla Eren, firmanın ilgilenmediğini ama bu nedenle herhangi bir vatandaşın zehirlenmesi durumunda kendilerinin hedef alınacağını belirterek, “Bu çok enteresan bir olay. Dikkat edilmesi lazım. Firma tarafından ilgilenilmesi lazım ama bu konu ile onlar değil biz ilgileniyoruz. Bu konularda çok dikkat etmeliyiz. Mesela markete gidiyoruz. Alışveriş yapıyoruz. Ama ne tarihe nede içindekine bakmıyoruz. Buraya onlarca insan geliyor. Ufak çocuklar geliyor. Eğer bunu açılıp içilmesi durumda zehirlenecek ve suçlusu biz olacağız. Neden dikkat etmiyoruz diye. Bu nedenle firmanın ilgilenmesi lazım ama ilgilenmiyorlar” şeklinde konuştu.

 

BUNLARIN ÖNLEMİNİ ALSINLAR

Firmanın sodalarını kaldırdıklarını ve satışının yapılmadığını belirten Atilla Eren, “Firma yetkilileri ile görüştük. Ama kendileri gelmedi. Mazeret uydurdular. Bizde hani insan sağlığına zararlı olduğu için kapak, toz gibi şeyler olduğu için bu konuya dikkat çekmek istedik. Yapacak bir şey yok artık. Kendilerine de bunu söyledik. Satılara devam etmiyoruz ve kaldırdık sodaları. Mecbur kaldırmak zorundayız. Çünkü her gün 3-4 bin insan gelip gidiyor köylere, kasabalara ve ilçelere. Biz buradan yetkilileri uyarıyoruz. Bunların önlemini alsınlar” dedi.

 

BUNUNLA İLGİLİ DE YETKİLİ MERCİLERE BAŞVURURUZ

“Maddi olarak zarara uğradınız mı?” sorusunun sorulması üzerine Atilla Eren, “Zararımız oldu. Burada soda çok tüketiliyor. Meyvalısı, sıcağı, soğuğu. Ama bu firma ile bağlarımızı koparttık ve başka firmalar ile devam edeceğiz. Bununla ilgili de yetkili mercilere başvururuz. Öyle gözüküyor zaten. Çünkü kendileri çok uyardık. Türk toplumu olarak da alış verişimize pek dikkat etmiyoruz. Tarihine veya içine bakmıyoruz. Bundan sonra dikkat etmek lazım”

 

İZMARİT VAR

“Başka şişelerde buna benzer olayla karşılaştınız mı” sorusuna ise Eren, “Saç kılları var. İzmarit var. Bulanıklığı var” cevabını vererek konuşmasını sonlandırdı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş