Bonzai tedavisi için donanımlı hastane

İnegöl’de birçok genci etkisi altına alan Bonzai kullanımı ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de etkisini sürdürüyor. Yapılan operasyonların ardından kullanımı azalan bonzai, son günlerde yine gündeme geldi. Bonzai ile ilgili Emniyet ekipleri çalışmalarını sürdürürken, bonzai kullanan şahısların ruh sağlığı ve hastalıklarıyla alakalı önlemlerin alınması ve madde bağımlılığın sonlandırılması için Şevket Yılmaz Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, bu alandaki çalışmalarını hızlandırdı.

Yayınlama: 05.08.2014
2.301
A+
A-

Türkiye’nin madde bağımlılığı ile mücadelede en önemli 3 merkezinden biri olan Görükle’deki Şevket Yılmaz Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, bonzai kullanımıyla alakalı çalışmalarını arttırıyor.

 

30 MİLYON LİRAYA MAL OLDU






Merhum iş adamı Mustafa Dörtçelik tarafından 1995 yılında yapımına başlanan, Şevket Yılmaz Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, bayramın tatilinin ardından hizmete açıldı. Türkiye’nin en önemli meselelerinden biri haline gelen Bonzai ile savaşacak 5 yıldızlı merkez, 30 milyon liraya mal oldu. Güney Marmara’nın en büyük ruh sağlığı ve hastalıkları hastanesinin 166 yatak kapasitesi bulunuyor. Türkiye’nin madde bağımlığı ile mücadelede en önemli 3 merkezinden biri olarak gösterilen dev hastanenin diğer birimlerinin ilerleyen günlerde hizmete açılması bekleniyor.

 

İnegöl’de etkisini sürdüren uyuşturucu madde kullanımı devam etmesi nedeni ile madde bağımlısı şahısların donanımlı hastaneye başvuru yapıp yapmayacakları ise merak ediliyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş