HAYDİ İNEGÖL KAN BAĞIŞINA

Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi’nce İnegöl Heykel meydanında 14 Kasım’da başlatılan kan bağış kampanyası 17 Kasım’a kadar devam edecek.

Yayınlama: 16.11.2016
5.518
A+
A-

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde kan temini konusunda bir hayli sıkıntı yaşayan Kızılay, Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de kan bağış kampanyalarını sürdürüyor. Bağışların oldukça azaldığı bu dönemde kana ihtiyaç duyan hastalara destek bekleyen Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi görevlileri, önceki gün başlayan kampanya kapsamında Perşembe günü saat 18.00’a kadar kan bağış kampanyası düzenliyor.

 

TEK TEMİNİ İNSAN






Heykel Meydanı’nda park halinde bulunan Kızılay tırında gerçekleştirilen kampanya sabah 11.00’dan akşam 18.00’a kadar sürüyor. Gerçekleştirilen kampanya kapsamında İnegöllü vatandaşları kan bağışına davet eden Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi görevlileri; “Laboratuvar ortamında bulunan bir alternatifi olmayan ve sadece insan kaynaklı temin edilebilen kan hayati önem taşıyor. 1 ünite kanbağışlayarak 3 can kurtarabilirsiniz. Kan bağışı yapan vatandaşlar hem manevi olarak rahatlık yaşıyorlar hem de fiziki olarak kanın yenilenmesi açısından olumlu bir davranış sergiliyorlar” ifadelerinde bulundular.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş