İtalya’da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 631’e yükseldi

İtalya’da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 631’e yükseldi

Yayınlama: 10.03.2020
7.736
A+
A-

Yeni tip corona virüs (COVID-19) hızla yayılmaya devam ederken, virüsün Avrupa ‘daki merkezi İtalya ‘da ölü sayısı her geçen gün artıyor.

İTALYA’DA ÖLÜ SAYISI 631’E YÜKSELDİ
İtalya’da Sivil Savunma Ajansı tarafından yapılan açıklamada, virüs nedeniyle 168 kişinin daha hayatını kaybetmesinin ardından ölü sayısının 463’ten 631’e yükseldiği bildirildi. Ülkede salgının ortaya çıktığı 21 Şubat’tan bu yana ölü sayısındaki en büyük artışın yaşandığı da belirtilirken, toplam vaka sayısının ise 9 bin 712’den 10 bin 149’a yükseldiği aktarıldı.

İTALYA’DA KIRMIZI ALARM İLAN EDİLDİ
İtalya Başbakanı Guiseppe Conte’unülke çapında acil durum ilan etmesinin ardından bugün ülkenin Aşk Çeşmesi, Panteon, Aziz Petrus Bazilikası, Milano ve Venedik gibi ünlü bölgelerinde sokaklarda polis, asker ve birkaç ziyaretçi dışında dışında kimse kalmadı. Başbakan Conte , koronavirüse karşı aldıkları önlemleri bütün ülke genelinde uygulayacaklarını ve ülkede serbest dolaşımı zorunlu haller dışında sınırlandırdıklarını belirterek, “Bütün ülkeyi kırmızı bölge ilan ediyoruz” açıklamasını yapmıştı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş