UBM’den Kaymakam Akça’ya ziyaret

Uyuşturucu ve Bonzai İle Mücadele Derneği (UBM) İnegöl Yetkilileri, Kaymakam Ali Akça’yı makamında ziyaret ederek görüş alış-verişinde bulundu.

Yayınlama: 26.11.2014
2.081
A+
A-

Ülke genelinde dernek şekillenmesi ile hızla yayılan UBM’nin İnegöl Yetkilileri, Kaymakam Ali Akça’yı ziyaret etti.

 

BİZE DESTEK VERECEĞİNİ SÖYLEDİ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan UBM Genel Merkez Başkan Yardımcısı İsmail Kocal, “Sayın Kaymakamımız Ali Akça’yı makamında ziyaret ettik. Yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili olarak kendisine bilgiler verdik. Sağ olsun kendisi bizi çok iyi karşıladı. Bize destek vereceğini söyledi” dedi.

 

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERMEK İÇİN ÇABALIYORUZ

Konuşmalarına devam eden Kocal, “Uyuşturucu hızla yayılıyor ülkemizde. Doğal olarak bizlerde elimizden gelen gayreti göstermemiz lazım. Bu çocuktan, şu çocuktan bana ne? dememeliyiz. Çünkü yarın aynısı bizim çocuklarımızın da başına gelebilir. Bu nedenle elimizden gelen gayreti göstermek için çabalıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

KAYMAKAMIMIZ BİZE DESTEK VERECEK

Yapılan ziyarette Kaymakam Akça’nın kendilerine destek vereceğini ifade ettiğini belirten Kocal, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı: Kaymakamımızla bilgi alışverişinde bulunduk. Kendisi konuyu zaten biliyor. Gençler için neler yapabiliriz noktasında görüş alış verişinde bulunduk. Kendisi bize tam destek vereceğini ifade etti. Buda haliyle bizleri oldukça mutlu etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş