Uzman Denta Clinic hizmete açıldı

Uzman Denta Clinic Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen açılış töreni ile İnegöl’de hizmete başladı.

Yayınlama: 16.05.2016
12.877
A+
A-

Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan firmanın açılış törenine; Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

HAYAL GERÇEK OLDU






Tören esnasında bir konuşma yapan Çene Cerrahisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Asutay, “Uzman Denta Clinic bir hayalle başladı. Bu hayalin gerçekleşmesinde bize çok büyük emeği olan değerli babamız İsmail Çiftçi’ye teşekkür ediyorum. Bu zor, uzun ve zahmetli süreçte bu projenin gerçekleşmesini sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Eşimle kurduğumuz bu hayal gerçekleştiği için Allah’a çok şükrediyoruz. Bizim için en büyük şükür vesilesi. Bu çatı altında İnegöl’e hayırlı ve güzel hizmetler vermek istiyoruz. Umarım bu klinik hem İnegöl’e hem de ailemize hayırlara vesile olur. Misafirlerimiz arasında değerli meslektaşlarımızda bulunuyor. İnşallah İnegöl’de sürekli çıtayı daha yukarı çıkararak, kaliteli, iyi bir hekimlik hizmeti veririz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Öncelikle işyeri hayırlı uğurlu olsun. Konu diş kliniği olunca hepimizin bununla alakalı hatıraları vardır ama annem şuan 85 yaşında. Annemin siyah bir kerpeteni vardı. Ben o kerpetenle mahalledeki bir çocuğun dişlerini çektiğini biliyorum. Bundan 30-35 öncesinden bahsediyorum. Ama bugün geldiğimiz noktada en modern kliniklerde, en modern cihazlarla bu iş ve işlemler yapılmaya çalışılıyor. Ve her geçen gün bu noktada gelişen bir ortamda gerek devlet imkânlarıyla gerekse de özel sektör marifetiyle… Kardeşlerimiz inanıyor ve ümit ediyorum ki hem teknik bilgileriyle hem ortamlarıyla hem de esnaflıklarıyla, güler yüzleri ve tatlı dilleriyle burada kazanç sağlayacaklar. Hem kendileri hem de çalışanları ekmek temin edecekler. Ben başarılara muvaffak olacaklarına yürekten inanıyor ve dua ediyorum. Açılınız hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapılarak işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Program, işyerinin gezilmesi ve yapılan ikramlarla son buldu.

 

HABER: Cihan EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş