Gala’dan örnek bağış

Gala Mobilya, Kızılay’ın kuruluş yıldönümü nedeni ile “Kan ve Kök Hücre Bağışı” kampanyası düzenleyerek, örnek bir çalışmaya imza attı.

Yayınlama: 17.06.2015
2.219
A+
A-

Kızılay’ın kuruluş gününde, Gala Mobilya ve Bursa Kan Bağış Merkezi’nin organize ettiği Kan ve Kök Hücre Bağışı Kampanyasına çalışanlar büyük ilgi ve destek verdi.

 

BAĞIŞ SÜRECEK






30 Ünite Kan ve 59 Tüp Kök Hücre bağışı toplanan kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Gala Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bahtiyar Kocabaş, öncelikle 11 Haziran 1868 yılında Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti olarak kurulan Kızılay’ın, bugüne kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Kızılay şüphesiz hayatımızın en kötü anında ihtiyaç duyabileceğimiz kanı bizlere ulaştıran çok değerli ve önemli bir kuruluş.  Bizlerde bunun bilinciyle sosyal sorumluluk kapsamında çalışanlarımızla birlikte Gala Ailesi olarak kan bağışı ve kök hücre bağışı kampanyası düzenledik. Bu yıl her yıldan farklı olarak kök hücre bağışına da destek verdik.  Fabrikamız çalışanlarının verdiği kanlarla toplamda 30 ünite kan ve 59 tüp kök hücre bağışı yapıldı. Çalışanlarımızın her yıl olduğu gibi bu yılda sosyal sorumluluk anlamında gerekli görevlerini yerine getirdiler. Buradan çalışanlarımıza verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz Gala Mobilya olarak her yıl Türk Kızılay’ı Bursa Kan Bağış Merkezi ile kan bağışı kampanyası yapıyoruz. Önümüzdeki yılda tekrar yapacağız. Bu organizasyonda emeği geçen Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi Yetkilisi Alime Toklu Ayaz’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi Yetkilisi Alime Toklu Ayaz ise,  Gala Mobilya çalışanlarına ve her yıl verdikleri desteklerden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bahtiyar Kocabaş’a teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş