Yeni Mahalle Camii İmam Hatibi Nurettin Aslantaş

Yeni Mahalle Camii İmam Hatibi Nurettin Aslantaş, geçtiğimiz gün cuma namazı öncesi vaazında, uyuşturucuyla ilgili Bursa’da Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği (UBM)’nin açıldığını ve başkanının cami cemaatinden olduğunu ifade ederek, “Bursa’da Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği (UBM) açılmış. Ve bu derneğin başkanı cami cemaatinden. Yani gençleri uyuşturucudan kurtaracak Cemaati İslamiye’dir” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 08.11.2014
2.848
A+
A-

Cemaatin her ne şartta olursa olsun gençlerin uyuşturucu tuzağına düşmemesi için elinde gelinenin yapılmasını isteyen Nurettin Aslantaş, uyuşturucu batağına düşen gençlere de en güzel şekilde muamele edip o bataktan çıkarılması gerektiğini söyledi.

 

UBM’Yİ ÖRNEK GÖSTERDİ






Cami cemaatinin uyuşturucunun önüne geçebileceğini belirten Aslantaş, Bursa’da kurulan Uyuşturucu ve Bonzai İle Mücadele Derneği’nin kurucusunun da cami cemaatinden olduğunu belirterek örnek gösterdi. Arslantaş, şu ifadeleri kullandı: Gelişmiş ülkeler, gelişmekten olan veya gelişmeyen ülkedeki insanları birbirine kıldırttırıyor. Uyuşturucu ile ilgili bazı araştırmalar yaptım. İnan çok zor bir dönemden geçiyoruz. Dünyada 4 türlü savaş vardır. Bunlardan biri de mantar savaşı. Yani bazı dış güçler sizleri yenemez. Sizleri ne tankla, ne tüfekle, ne de bomba ile öldüremediğini anladığı vakit, bir toplum için çok değerli olan, yani onlarda olmayan genç neslin başına yeni bir oyun getiriyor. Bakın görüyorsunuz. Etrafımızda baktığımızda birçok gencimiz uyuşturucunun ve son zamanlarda adını duyduğumuz bonzainin etkisinde. Bu çocuklarımızı böyle kendi başlarına bırakamayız. Cemaati İslamiye kesinlikle o çocukları öylece bırakamaz orada. Cemaati İslamiye, “o çocuk kullansın banane” diyemez. Cemaati İslamiye, “Bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın” veya “Her koyun kendi bacağından asılır” diyemez. Bizi hep böyle kandırdılar. Bir koyunu kendi bacağından astığınız vakit, öyle bırakılınca bir kaç gün sonra kokusuyla herkesi rahatsız etmeye başlar. O zaman demek ki her koyun kendi bacağında asılsa da bir şeyleri bizlere de dokunuyor. Bursa’da Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği (UBM) açılmış. Ve bu derneğin başkanı cami cemaatinden. Yani gençleri uyuşturucudan kurtaracak Cemaati İslamiye’dir.   Cami cemaatindeki kardeşimiz de bunu ne yapmış bir denek açarak uyuşturucuya savaş açmış. Herkesin elinden geldiğince böyle olması lazım. Yoksa öbür dünyada sınavımız çok ağır olur.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş