AKŞEMSETTİN GÖNÜLLERİ FETHETTİ

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından başlatılan, “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyası kapsamında, 8 sınıflı Akşemsettin İlkokulu 10 yetime bakarak gönülleri fethetti.

Yayınlama: 30.11.2016
701
A+
A-

8 sınıflı Akşemsettin İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri, yaptıkları çalışmalar ile öğrenci ve velilerin desteği ile 10 yetime bakarak gönülleri fethetti.

 

Proje de görev alan Okul Müdürü Ahmet Demir, okul idaresi ve öğretmenleri olarak bu projeyi çok ciddiye aldıklarını, gereken çalışmaları yaparak bu sayıya ulaştıklarını söyledi.






 

Eğitimdeki nihai amaçlardan birinin de çevresine duyarlı bireyler yetiştirmek olduğunu belirten Demir, bu projenin bu anlamda bir fırsat olduğunu ve bu projeye destek veren tüm veli ve öğrencilere teşekkür ettiğini söyledi.

 

Okul öğretmenlerinden Gülcihan Yılmaz Sarı ise, bu projeyle öğrencilere empati kültürünü kazandırmayı amaçladıklarını ve soncunda da başarılı olduklarını söyledi.

 

Okul Öğrenci Meclis Başkanı Özüm Ayşenaz Savaş da, öğrenciler olarak harçlıklarından bir kısmını ayırarak bu projeye destek verdiklerini ve bu çalışmayı severek yaptıklarını dile getirdi.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş