“Aktaş büyük oy farkıyla seçilecek”

Rumeli göçmeni olan AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe, önceki akşam İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Burada dernek üyelerine seslenen Altepe, “Belediye başkanımız Alinur Aktaş büyük oy farkıyla inşallah tekrar seçilecek. Anketlerde zaten en yüksek İnegöl… En yüksek desteği de İnegöl’den alıyoruz. Güzel şeylerin başlangıcı İnegöl olacak” diye konuştu.

Yayınlama: 24.03.2014
1.062
A+
A-

Rumeli göçmeni olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe, önceki akşam İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Altepe, dernek üyeleri tarafından meşale, havai fişek ve torpil şovlarıyla karşılandı.

 

BURASI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZIN KENDİ EVİDİR






İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salim Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri ile 100’ü aşkın dernek üyesi vatandaşın yaptığı karşılamada, Dernek Başkanı Salim Kaplan, Recep Altepe’ye Türk bayrağı hediye etti. Ziyarette konuşan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Salim Kaplan şunları dile getirdi: Derneğimizde tarihi bir geceyi daha yaşıyoruz. Rumeli göçmeni olması hasebiyle burası, Büyükşehir Belediye Başkanımızın kendi evidir. Ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Seçimlerin ilçemize ve Bursa’mıza hayırlı uğurlu olsun.

 

BURSA’NIN GÜCÜ İNEGÖL’E DE YANSIYACAK

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe ise, yapılan sıcak karşılamadan dolayı dernek üyelerine teşekkür etti. “Bizler de sizlere layık olmaya çalışacağız” diyerek konuşmasına başlayan Altepe, “Artık İnegöl’e hizmet etmek bizler için büyük bir şeref ve onur. Artık yalnız değilsiniz. Bizlerde sizlerin yanında olacağız. İnegöl’ün her sorununu çözmekte, buradaki tüm sıkıntıları halletme konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Artık arkanızda sadece Alinur Aktaş yok, Bursa Büyükşehir Belediyesi de var, Recep Altepe de var. Her alanda biz varız. Büyükşehir ile birlikte İnegöl’ümüzde en güzel hizmetleri almış olacak. Artık büyük ölçekli projeler, altyapı yatırımları, İnegöl’ün her anlamda dünya kenti olması, marka kent olması inşallah birlikte olacak. Bursa’nın gücü İnegöl’e de yansıyacak. Çünkü artık İnegöl bizim bir parçamız. Biz İnegöl’ü seviyoruz, İnegöl’de bizi seviyor. Her şey karşılıklı… İnegöl bize de en büyük desteği veriyor. Bizlerde en büyük desteği vereceğiz. Seçimden sonra hemen dünya çapındaki mobilya fuarlarına katılacağız. Artık dünya çapında fuarlar yapmamız gerekiyor. İnegöl için büyük atılımlar yapmamız gerekiyor” dedi.

 

İNEGÖL’ÜMÜZE GÜVENİYORUZ

Altepe konuşmasını şöyle sürdürdü: Tüm insanımıza sahip çıkıyoruz. 10 yıldır balkanların her köşesindeyiz. Balkanlara gittik ve hizmetlerimizi götürdük. Türkiye ve balkanlar arasında köprü olduk. Balkanlardaki insanımız için ne yapsak az. Oralarda her etkinlikte biz varız. Bosna’nın her köşesinde İnegöl Belediyesi de vardı. Şimdiden sonra da hizmetler devam edecek. Seçimlerden sonra oralarda birçok açılışı yapacağız. Bursa, Balkanlarla Türkiye arasında köprü kurmada öncü… 26 dalda Türkiye’ye örnek olduk. En çok haberi çıkan belediye olduk. Hizmetlerimiz artarak devam edecek. İnegöl için ne yapsak az diyoruz. Ne istiyorsanız en güzel projeleri yerine getireceğiz. Yeter ki üretelim, çalışalım, ecdadımıza layık olalım. Yük taşıyana yüklenir. Bizlerde bunu severek yapıyoruz. Bizlere de kültürümüze sahip çıkmak düşüyor. En güzel günler bizim olacak. 30 Mart akşamı en güzel sonucu da İnegöl’den alacağız. Belediye başkanımız Alinur Aktaş büyük oy farkıyla inşallah tekrar seçilecek. Bursa’da da devrim olacak. Bir büyükşehir belediye başkanı ilk defa, ikinci defa seçilecek. Recep Altepe’de en büyük oy farkıyla tarihe geçecek. Anketlerde zaten en yüksek İnegöl… En yüksek desteği de İnegöl’den alıyoruz. Güzel şeylerin başlangıcı İnegöl olacak. İnegöl’de her türlü güç var. İnegöl’ümüze güveniyoruz.

 

Konuşmaların ardından Recep Altepe, dernek üyeleri ile birlikte Rumeli yöresine ait müzikler eşliğinde oynadı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş