UEDAŞ EKİPLERİ MAHSUR KALDI

UEDAŞ Ekipleri zorlu kış şartlarında kırsal alanlarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Enerji vermek için Turgutalp Köyü Mahallesi’ne giden UEDAŞ Ekipleri, enerjiyi verdikten sonra yolunda mahsur kaldı. Karların erimesi nedeni ile ekiplerin araçları çamura saplandı. UEDAŞ ekiplerinin imdadına ise Turgutalp Köyü Mahalle Muhtarı yetişti.

Yayınlama: 24.12.2016
1.100
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz gün meydana geldi. Yoğun kış şartlarında vatandaşların elektrik ihtiyacının karşılanması için çalışmalarını kırsal kesimlerde sürdüren UEDAŞ ekipleri,  Turgutalp Köyü Mahallesi yakınlarına enerji vermek için gitti.

 

Turgutal Köyü Mahallesi’nde enerji verme işini halleden UEDAŞ ekipleri, daha sonra farklı kırsal mahallelerdeki çalışmaları için yola çıktı.






 

Eriyen karlar UEDAŞ ekiplerinin kullandığı yolu bataklığa çevirirken, aracın 4*4 olması da çamura batmamayı engelleyemedi.

 

Aaracı saplanan çamurdan çıkarmaya çalışan ekipler, yarım saat uğraş vermelerine rağmen araçlarını çamurdan çıkaramadı.

 

Daha sonra haber verilmesi üzerine Turgutalp Köyü Muhtarı Ali Cengiz, 45 dakika sonra olay yerine traktörü ile gelerek UEDAŞ ekiplerinin aracını saplandığı çamur deryasından çıkardı.

 

Ekipler Turgutalp Köyü Muhtarı Ali Cengiz’e teşekkür ederken, zorlu kış şartlarında vatandaşlar için canla başla çalıştıklarını ifade ettiler.

 

Ekipler daha sonra Yeniceköy Mahallesi ve Tahtaköprü Mahallesi’ndeki çalışmalar için Turgutalp Köyü Mahallesi’nden ayrıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş