AKTAŞ ENGELLİ PERSONELİ UNUTMADI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeni ile Belediyede çalışan engelli personelle bir araya geldi.

Yayınlama: 05.12.2016
793
A+
A-

Belediye Encümen salonunda gerçekleşen buluşma samimi bir havada geçerken, Başkan Aktaş belediyenin farklı müdürlüklerinde çalışan engelli personelle tek tek konuşarak, yapmış oldukları işler hakkında kendilerinden bilgi aldı.  3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen buluşmada Başkan Aktaş; “Bugünün anlamını iyi bir şekilde idrak etmemiz gerekiyor. Belediyemizde 20 engelli kardeşimiz çalışmakta. Engelli dostlarımızın 365 günü bizler ile yaşadıklarının bilinciyle, onların sorunları hakkında daha duyarlı olmaya çalışmalıyız ” dedi.

 

“ENGELLİLERİN 365 GÜNÜ BİZLER İLE YAŞADIKLARININ BİLİNCİNDEYİZ”






‘Engellilerin 365 günü bizlerle yaşadıklarının bilincindeyiz’ diyen Başkan Aktaş şöyle konuştu; “Öncelikle bugünün hepimiz için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu güzel günü anmak ve kutlamak için bizlere zaman ayırdığınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Önemli olan şeyin hayata tutunabilmek olduğunu sizleri görünce daha rahat anlayabiliyoruz. Siz bunu en iyi şekilde başaran kişilersiniz. Sizler belediyenin farklı müdürlüklerinde yapmış olduğunuz çalışmalar ile bu şehre hizmet veriyorsunuz. Doğumdan ölüme kadar her alanda var olan bir belediyeyiz. Bu çatı altında olmanız ve bu güzel şehre hizmet etmeniz gerçekten sizler için tarifi imkansız bir duygu olmalı”

 

HEPİMİZ BİR ENGELLİ ADAYIYIZ

Son yıllarda ülkemizde engelliler konusunda çok önemli işlere imza atıldı diyen Aktaş; “Kimse engelli olmayı, kimse hasta olmayı, kimse rahatsız olmayı istemez. Şu bir gerçek ki hepimiz bir engelli adayıyız. Engelli olarak hayatımızı devam ettirmek zorunda kalabiliriz. Önemli olan her ne halde olursak olalım hayata sıkı sıkıya tutunabilmek, bir şeyler üretebilmek. Bunun bilinciyle hareket edersek başaramayacağımız bir iş olamaz” dedi.

 

BELEDİYEDE 20 ENGELLİ PERSONEL VAR

“Engelli bireylerimize fırsat verilmesi halinde neleri başarabildiklerine hepimiz şahit olmaktayız” diyen Aktaş; “Onlar için yapılan her çalışma, ortaya konulan her emek kutsaldır. Belediyemizde 20 engelli kardeşim çalışmakta. Bizlerde belediye olarak bu özel kardeşlerimize istihdam sağlayarak kendilerini daha değerli görmelerini sağlamaktan dolayı mutluyuz. Belediyemizin farklı müdürlüklerinde çalışan engelli kardeşlerimiz işlerini layıkıyla yapıyorlar. Şunu unutmamalıyız ki aslında engelliler için yaptıklarımız kendimiz için yaptıklarımızdır. Onlar engelleri aşmak için azimli davranırken, onlara yeni engeller koymaya, onları üzmeye kimsenin hakkı yoktur” ifadelerini kullandı.

 

Aktaş son olarak; “Bugün bir araya gelerek bu güzel ve anlamlı günü kutlarken, siz değerli arkadaşlarımızla aynı çatı altında çalışmaktan duyduğumuz memnuniyeti özellikle belirtir, sevgiyle aşılayamayacak bir engelin olamayacağını bilerek, hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

 

Başkan Aktaş konuşmasının ardından personele bugünü hatırlatması adına saat takdim etti.

 

HABER: KURUM BÜLTENİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş