“BOZUK İNCİLER”

Mobilya Sanayicileri ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, FETÖ üyesi ve yandaşı olan iş adamı ve mobilya firmalarının sektörü etkilemeyeceğini ifade ederek, “FETÖ/PDY yanlısı firmaların yaşayacakları Türkiye mobilya sektörünü etkilemez, hiçbir sıkıntımız olmaz. Tam tersine bunlar çuvalımızdaki bozuk incirlerdi, moralimizi bozuyorlardı” dedi.

Yayınlama: 27.07.2016
2.746
A+
A-

MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, son günlerde yaşanan darbe kalkışmasının sektöre yansımaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

50 YIL GERİYE GİDEBİLİRDİK






Mobilya Sanayicileri ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, “Rabbim milletimize bir daha bu musibeti yaşatmasın. Bu, bizim için Kurtuluş Savaşı’ndan çok daha vahim bir durumdu. Çünkü terör belası, tamamıyla Türkiye’yi bölmek, iç savaşa sokmak ve Türkiye için bugün önemli olan tüm şahısların, başta Sayın Cumhurbaşkanımız, üst düzey bürokratlarımız, kıymetli işadamlarımız, STK önderlerimiz, hepsinin aslında adeta öldürülmesine yönelik ve Türkiye’yi belki 50 yıl geriye götürecek bir felaketti. Allah’ın inayeti, Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ve özellikle halkımızın durumdan vazife çıkararak daha sonra Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile kendilerini ortaya koyması bu felaketin olmasını engellemiştir. Bu toprakların altında binlerce kefensiz yatanımız, binlerce şehidimiz var. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize de şükranlarımızı ileterek Allah’tan acil şifalar diliyoruz.”

 

GÜÇLENEREK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

“Ekonomik olarak baktığımızda Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde Bakanlar Kurulumuz bu işi çok iyi götürüyor. Hem içeride hem de dışarıda alınan diplomasi ve güzel kararlarla her şeyin yerli yerinde, nakış örülürcesine çalışıyorlar. Onlara güveniyoruz. Onlar ‘Durun, yeter!’ diyene kadar nöbetlerimizi sürdüreceğiz. Gündüzleri de işadamı olarak boş kalmıyoruz, üretmeye, ihracata devam ediyoruz. Mobilya sektörü istihdam ve ihracat dostu bir sektördür. Tamamıyla milli bir sektördür. Türkiye’mizin her yerinde var. Yaklaşık 500 bin kişiyi istihdam ediyoruz. 36 bin üretici firmamız, yaklaşık 65 mağazamızla ve neredeyse 100 bin işletmemizle tamamıyla dünden daha güçlü olduğumuzu, daha başarılı olacağımızı hissediyoruz. Geçmişte büyük başarılarımız vardı. Bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atacağımızı ümit ediyoruz. 14 Temmuz’dan sonraki süreçte daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

İÇİMİZDEKİ BOZUK İNCİRLER TEMİZLENİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl’de de önemli mobilya firmalarının FETÖ/PDY ile adının geçtiğinin belirtilmesi üzerine konuşan Güleç, “Türkiye mobilya sektörü çok geniş tabanlı bir sektör. Hem üretimde hem ihracatta hiçbir firmanın Türkiye mobilya sektörünü etkileme potansiyeli yoktur. Sadece yaklaşık 10 bin tane ihracatçı firmamız var. En büyük firmanın bile bir yüzdeliği yok. Onun FETÖ/PDY yanlısı firmaların yaşayacakları Türkiye mobilya sektörünü etkilemez, hiçbir sıkıntımız olmaz. Tam tersine bunlar çuvalımızdaki bozuk incirlerdi, moralimizi bozuyorlardı. Biz kimseyi ayrıştırmıyoruz ama kimse Türkiye Cumhuriyeti’nden ve milletinden üstün değildir. Bu bilinçle hesap verecekler. İster FETÖ’cü olsun ister başka kanallarla Türkiye Cumhuriyetine, milletimize hainlik yapan herkes hem bu dünyada hem öbür dünyada cezasını bulacaktır. Türkiye mobilya sektörü çok büyük bir camiadır. Müteşebbis, girişimci, başarılı bir sektör. Sürekli ihracata yönelik olarak büyüyen, tasarıma yönelik olan, son teknoloji kullanan bir sektördür. Onun içindeki 1-3-5 firmanın hükmü yoktur” şeklinde konuştu.

 

4. KUVVET GÖREVİ LAYIĞIYLA YERİNE GETİRİLDİ

Ulusal ve yerel basına müteşekkir olduklarını belirten Güleç, “İlk günden bugüne kadar yaptıkları birleştirici, doğru yönlendirici ve topluma pozitif katkı sağlayan bir tutum sergileyerek 4. Kuvvet görevini layığı ile yerine getirmişlerdir. Basınımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş