“Genel seçim havasına sokulmaya çalışılıyor”

MHP Belediye Başkan adayı Fikret Fidan, Süleymaniye ve Orhaniye Mahallelerinde nokta mitingleri gerçekleştirdi. Mitinglerde açıklamalarda bulunan Fidan, “Yerel seçim genel seçim havasına sokulmaya çalışılıyor” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 20.03.2014
884
A+
A-

MHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Fikret Fidan, Süleymaniye ve Orhaniye mahallelerinde mitingler düzenleyerek, AK Parti’nin yerel seçimlere genel seçim havası verdiğini ifade etti.

 

BAŞBAKAN’A DESTEK ARANIYOR






Fikret Fidan’ın ilk durağı Süleymaniye Mahallesi oldu. Süleymaniye Mahallesindeki vatandaşlara seslenen Fidan, “Biz yerel seçime gidiyoruz. 30 Martta büyükşehir belediye başkanını, ilçe belediye başkanını, meclis üyelerini ve muhtarlarımızı seçeceğiz. Ama yerel seçim genel seçim havasına sokulmaya çalışılıyor. Bu oyuna gelmeyelim. Başbakan’a tuzak kurulduğu söyleniyor. Başbakan’a destek aranıyor. İnegöl Belediye Başkanını seçecek. Yani bunun neden böyle yapıldığını sizler biliyorsunuz. Geçmiş 10 yılın muhasebesini ve değerlendirmesini yaparak, seçimlerimizi yapalım. Biz sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz. Biz sizlerle birlikte yola çıktık. Bizim neler yapabileceğimi de sizler biliyorsunuz” dedi.

 

İNEGÖL’DE YAŞAYAN 236 BİN İNSAN BİZİM İÇİN AYNI

İnegöl’de yaşayan insanları ayrıştırmadıklarını belirten Fikret Fidan, “Ekonomik büyüklüğümüz var. Belediyemizin gücü yerinde, ciddi paralar geliyor ama bunlar yerli yerinde kullanılamıyor. Biz inşallah harcadığımız her kuruşun hesabını yaparak, en iyi şekilde değerlendirilmesi için mücadele vereceğiz. İnegöl’ün her mahallesinde bir eser bırakacağız. Bu şekilde İnegöl’ün çehresi değişecek. Sloganımız ‘ayırmadan, kayırmadan ve buyurmadan.’ Kimseyi ayırmayacağız. İnegöl’de yaşayan 236 bin insan bizim için aynı. Hepsine eşit yakınlıktayız. Her iktidar kendi zenginliğini yaratır diyorlar. Bizim arkadaşlarımız İnşallah başladıkları gibi bitirecekler. İnegöl’de yapılacak bütün ihaleleri basınımızın ve halkımızın huzurunda yapacağız. Herkes yapılacak işleri bilecek. Her kuruşun hesabını bileceğiz. Biz iktidara geldiğimizde bizden bir şeyler bekleyen insanlarımız varsa yanlış adres” şeklinde konuştu.

 

22 YIL BOYUNCA BİZ HEP GÖNÜLLER YAPTIK

Fidan, konuşmalarına şöyle devam etti: 22 yıl boyunca biz hep gönüller yaptık. Allah izin verirse hizmet edip İnegöl’ü kazanmak istiyoruz. Eğer böyle olmayacaksa ben yine dua ederim Cenab-ı Allah bize nasip etmez. İnegöl’ün değişime ihtiyacı var. Çünkü bir rehavet var. ‘Biz bir şey yapsak da yapmasak da nasıl olsa bu vatandaş bize oy veriyor’ diyen bir iktidar var. Onun için insanların değişikliği görmesi ve yaşaması lazım. İnegöl’de doğru şeyler yapılmıyor.

 

İNEGÖL’ÜN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Süleymaniye’den sonra Orhaniye Mahallesinden vatandaşlara seslenen Fidan, “Benim için dediler ki Fikret Fidan iyisin, ama Belediye Başkanlığı yapamazsın. Ben emekli olduktan sonra Marmara Birlikte yöneticilik yaptım. Her 5 yılda bir 1 milyar dolar zarar eden bir birlik. Biz 1 yılda orayı bırakın zarar etmeyi, karlı duruma geçtik. Ben ilk tayin olduğumda bir gazeteci arkadaşımız şöyle yazmıştı; ‘Zeytini belki sofrada görmüştür, zeytin ağacını görse tanımaz. Emekli bir asker Marmara Birliğe ne verecek.’ Ben ayrıldığım zaman Marmara Birlik tavan yapmıştı. Önemli olan yöneticiliği iyi bilmek, işin üzerine düşmek, oradaki işi benimsemek ve o şekilde çalışmak. İnegöl’de neler yapılabileceğini biz inşallah göstereceğiz. Çok doğru bir kadroyla, çok doğru bir ekiple yola çıktık. Sizler zaten bunları takip ettiniz. Çok iyi insanlarla, işinde gücünde başarılı olmuş, İnegöl’e de çok şeyler katacağına inandığımız arkadaşlarla inşallah İnegöl’ün kaderini değiştireceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

BURADA BİR DEĞİŞİM BAŞLATACAĞIZ

Yeni yasaya değinen Fikret Fidan, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: 31 Mart sabahı bir şeyler değişecek, burada bir değişim başlatacağız, ama burada başka şeyler de değişecek. Büyükşehir’e bağlandık. Hayatımız biraz daha pahalılaşıyor. Biz yıllarca İnegöl’ün il olmasını bekledik. Bize dediler ki İnegöl’ü il yapacağız. Bütün siyasi partilerin programında vardı. Biz il olmayı beklerken, İnegöl’ü maalesef Bursa’ya bağlı bir uydu kent yaptılar. Ben bunun da hesabının sorulmasını istiyorum. Neden il olmadı. Biz bunun takipçisi olacağız. Biz İnegöl’ün il olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz ve İnegöl’ü il olarak göreceğiz. Bizim il olma sevdasından vazgeçmememiz lazım. Bu bir hayal değil, gereklilik. Aksi halde sürünürüz böyle.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş