Aktaş seçim çalışmalarına devam ediyor

Yaklaşık 2 hafta önce 1 Kasım seçimleri için çalışmalara başlayan Ak Parti’de, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Başkan Yardımcıları önümüzdeki seçimler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yayınlama: 20.10.2015
654
A+
A-

Başkan Aktaş sabah erken saatlerde başladığı seçim çalışmalarını gece geç saatlere kadar süren köy ziyaretler ile tamamlıyor.

 

Geçtiğimiz 2 hafta süresince birçok etkinliğe katılan Başkan Aktaş ve AK Partili yöneticiler, bu süre zarfında Bilalköy, Kulaca, Alibeyköy, Hamamlı, Deydinler, Dipsizgöl ve Yeniceköy gibi bir çok kırsal mahalleyi ziyaret ederek bu mahallelerde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek Ak Parti iktidarında ulaşımdan sağlığa, ekonomik kalkınmadan sosyal refaha, tarımdan eğitime, yaşlılara, engellilere, kadınlara toplumun tüm katmanlarına yönelik yapılan hizmetleri hakkında bilgiler verdi.






 

Aktaş; “Ak Parti iktidarı döneminde emekli vatandaşların ekonomik refahını ülkemiz şartlarında olabilecek en iyi duruma getirmek amacıyla maaşı bin liranın altında kalan SSK ve Bağ-Kur emeklilerimize seyyanen 100 lira zam yapıldı. Şimdi ise bin 100 liranın altında maaş alan işçi ve Bağ-Kur emeklilerimize yılda bin 200 lira ek zam yapacağı sözü verildi. 630 binden fazla emeklimizin yararlandığı bu düzenleme ile emeklilerimizin aylıklarına ortalama en az 50 liralık ayrıca bir artış sağlandı. Şimdi ise Bağ-Kur sigortalı olan esnafımızın emekli aylıklarından kesilen sosyal güvenlik destek pirimi kesintisini tamamen kaldırılmasıyla alakalı çalışmalar başlamış durumda” dedi.

 

Aktaş yoğun seçim programı içerisinde Cumartesi pazarını da ziyaret ederek pazarcı esnafla sohbet etti.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş