Anıl’dan Ankara’ya ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye’deki diğer oda-borsa başkanlarıyla birlikte, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çankaya Köşkü’nde de Başbakan Binali Yıldırım ile yapılan İstişare Toplantılarına katıldı.

Yayınlama: 09.08.2016
1.391
A+
A-

İTSO Başkanı Metin Anıl, her iki toplantının ardından döndüğü İnegöl’de yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Anıl, her iki toplantıda da tüccar ve sanayiciler olarak demokrasiye, bağlı olduklarını Millet iradesini üstün tuttuklarını ve devlete bağlı olduklarını vurguladıklarını söyledi.

                İTSO Başkanı Metin Anıl, Türkiye’nin olağanüstü bir süreçten geçtiğini belirterek, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıkloğlu’nun önderliğinde TOBB’a bağlı Oda-Borsa camiası olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a demokrasiye olan bağlılıklarını aktardıklarını söyledi. Başkan Anıl, “TOBB Heyeti olarak önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılan İstişare Toplantısı’na katıldık. Toplantıda TOBB ve bağlı odalar-borsalar adına konuşan Sayın Hisarcıklıoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğimizi vurguladı” dedi.​

 






BAŞBAKAN YILDIRIM’A ZİYARET

                İTSO Başkanı Metin Anıl, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki toplantının ardından TOBB Heyeti olarak Çankaya Köşkü’ne geçtiklerini ve burada da Başbakan Binali Yıldırım ile görüştüklerini söyledi. Burada da İstişare Toplantısı’na katıldıklarını vurgulayan Başkan Anıl, aynı şekilde Türk Demokrasisine ve Devleti’ne bağlılıklarını bildirdiklerini ve Millet İradesine olan saygılarını ilettiklerini kaydetti.

 

İNEGÖL İŞ DÜNYASININ SELAMINI İLETTİ.

                İTSO Başkanı Metin Anıl, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Çankaya Köşkü’nde yapılan İstişare Toplantıları öncesinde İnegöl İş Dünyasının ve İnegöl halkının selamını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a ilettiğini ve gönderilen selamları getirdiğini sözlerine ekledi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş