BUSKİ’ye öfke bitmiyor

Yağmur yağdıktan sonra Yeniceköy Mahallesi’nde ciddi sıkıntılar çektiklerini belirten bir vatandaş, gazetemizin haber hattına ulaşarak şikayetlerde bulundu.

Yayınlama: 01.07.2016
1.096
A+
A-

Yeniceköy Mahallesi 461. Sokak’ta her yağmur yağışı ile beraber dükkan ve evlerin su altında kaldığını belirten vatandaş,acil olarak yardım beklediklerini ifade etti.

 

Gazetemize ulaşarak konu ile ilgili şikayetlerde bulunan Ayşen Dmirtaş, “Yeniceköy mahallesi 461. Sokaktaki su baskını her yağmurdan sonra bu hali alıyor. Bir çok ev ve dükkanlara su girerek mahalleliyi mağdur ediyor. Mahallede imza dahi toplanarak BUSKİYE ne kadar şikayet edilse de, yetkililer ilgilenmiyor. Mahalleli durumdan şikayetçi. Ayrıca okul yolu olan ana yol bu su birikintisi ve akıntısı sebebi ile öğrencilere de kışın zor anlar yaşatıyor. Yetkililerin ilgilenmesini BUSKİ’nin gelip gerçek anlamda keşif yapmasını bekliyoruz. Her yağmurda mahalleli ellerinde kürekler ile dükkan ve evlerine giren suyu önlemeye çalışıyor. Mağduriyetimizi sizin en iyi şekilde yetkililere ileteceğine güveniyoruz” ifadelerini kullandı.






 

HABER HATTI



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş