DOLANDIRICILAR BOŞ DURMUYOR

Geçtiğimiz gün İnegöl’de bulunan bir çok vatandaşa, telefon hattı veya başka konularda telefonlarına mesaj gelerek, kendilerinin icraya verileceği bildiriliyor. Konu ile ilgili sözde hukuk bürosunu arayan İnegöllüler, hatta bekletilerek dolandırılıyorlar.

Yayınlama: 28.07.2016
1.685
A+
A-

Vatandaşlardan edinilen bilgilere göre, dolandırıcılık yapan şahıslar yeni bir yol ile insanları sömürmeye devam ediyor.

 

Telefon yolu ile yapılan dolandırıcılıkta yeni dönem yaşanıyor. İlçemizde bulunan bazı vatandaşlar telefonlarına, “Ödenmemiş fatura borcunuz için icra takip öncesi son 3 gündür” mesajı atıldı. Mesajın içinde bulunan numarayı arayan vatandaşlar, kedilerinin sırada olduğunu aktardıkları ve bu nedenle de beklemeleri gerektiğini ifade ettiler.






 

Kendilerinin dolandırıldığını anlayan vatandaşlar, hemen telefonlarını kapatırken, yapılan dolandırıcılığın ise faturaya yansıtılacağını belirtiyorlar.

 

HUKUK BÜROSU (!)

İnegöllü vatandaşların en çok kendilerini kaptırdığı konu ise mesajla birlikte kendilerine gelen Hukuk Büros ibaresi oluyor. Mesajda telefon numarası da verilirken, vatandaşlar kendi borçlarının olmadığını aktarmak için aradıklarında ise dolandırıldıklarını ifade ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş