Eski Beldelere İndirim Müjdesi

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında; 1 Kasım tarihinden itibaren Cerrah, Yeniceköy, Kurşunlu ve Tahtaköprü Mahallelerinde su fiyatlarının yüzde 50 indirimli uygulanacağını duyurdu.

Yayınlama: 11.11.2016
1.086
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Resmi Gazetede yayınlanan Yatırımların Proje Bazında Desteklenmesi İle Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile ilgili bir bildiriyi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak İnegöllülere müjdede bulundu.

 

SU FİYATLARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM






Başkan Aktaş’ın paylaşımını yaptığı Madde 73’te; “12/11/2012 tarihli ve 6360 sayılı On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun geçici 1 inci maddesinde aşağıdaki fıkra eklenmiştir. “Bu Kanuna göre tüzel kişiliği kaldırılarak tek mahalleye dönüştürülen beldelerde içme ve kullanma suları için alınacak ücret 5 yıl süreyle en düşük tarifenin yüzde 50’sini geçmeyecek şekilde belirlenir” ifadelerine yer verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş