GÖZALTI SAYISI HIZLA YÜKSELİYOR

Önceki gün Fetullahçı Terör Örgütü’ne yönelik yapılan operasyonlarda İnegöl’den bazı iş adamları göz altın alınmıştı. Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Ağaç İşleri Sanayisinde bulunan bir imalathaneye yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken, şahıslardan birinin Marmara Bölgesi kasası olduğu iddia edildi.

Yayınlama: 02.08.2016
2.483
A+
A-

 

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi sonrası başlayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) operasyonları tüm hızıyla devam ediyor.

 






Önceki gün yapılan şafak operasyonlarında bazı iş adamları evlerinden alınarak gözaltına alınmıştı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen iş adamları Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştü.

 

Operasyonlar bununla da sınırlı olmadı. Geçtiğimiz gün de Emniyet Ekipleri Ağaç İşleri Sanayisi’nde bir operasyon gerçekleştirdi.

 

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre dün sabah saatlerinde İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Sanayi’nde faaliyet gösteren bir mobilya firmasının imalathane bölümüne operasyon gerçekleştirildi. Yapılan operasyon sonucunda imalathanede bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

 

SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇTİLER

Gözaltına alınan şahıslar, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümündekisağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler.

 

MARMARANIN KASASI İDDİASI

Gözaltına alınan isimlerden S.K. Fetullahçı Terör Örgütü’nün Marmara Gölgesi kasası olduğu iddia edildi.

 

HERŞEY HENÜZ BİTMEDİ

OHAL ilan edilmesi ile İnegöl’de operasyonlara başlayan ve çok sayıda kişiyi gözaltına alan Emniyet Ekipleri’nin operasyonları bununla da sınırlı olmayacak. Operasyonların süreceği ve en ince ayrıntısına kadar incelemelerde bulunup, FETÖ ile bağlantısı olan her şahsın sorgudan geçirileceği öğrenildi.

 

TUTUKLAMALAR GELEBİLİR

Önceki gün ve geçtiğimiz gün yapılan operasyonlarla Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne alınan şahıslar hakkında her an tutuklama kararı çıkabilir.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş