HAFTALIK HAVA TAHMİNİ ÇARŞAMBA GÜNÜ KAR GELİYOR

İnegöl’de dün başlayan yağışlı hava hafta genelinde devam edecek. Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri yer yer kar yağışı bekleniyor.

Yayınlama: 29.11.2016
1.043
A+
A-

İnegöl’de dün başlayan yağışlar hafta boyunca devam edecek. Bugün İnegöl’de kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıkları en yüksek 9, en düşük -2 derece olurken nem oranı yüzde 96 ile 88 arasında değişiyor. Rüzgâr ise 6 km/sa hızında esecek.

 

Çarşamba günü kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek sıcaklığı 3, en düşük sıcaklığı ise -3 derece olurken nem oranları yüzde 95 ile 91 arasında değişecek. Rüzgâr ise 13 km/sa hızında esecek.






 

Perşembe günü hafif kar yağışı görülecek. Günün en yüksek sıcaklığı 3, en düşük sıcaklığı ise -6 derece olurken nem oranları yüzde 94 ile 91 arasında değişecek. Rüzgâr ise 8 km/sa hızında esecek.

 

Cuma günü İnegöl çok bulutlu bir havaya uyanacak. Günün en yüksek sıcaklığı 7, en düşük sıcaklığı ise -8 derece olurken nem oranları yüzde 90 ile 56 arasında değişecek. Rüzgâr ise 16 km/sa hızında esecek.

 

Cumartesi günü karla karışık yağmurlu bir hava görülecek. Günün en yüksek sıcaklığı 6, en düşük hava sıcaklığı ise -3 derece olurken nem oranları yüzde 87 ile 42 arasında değişecek. Rüzgâr ise 5 km/sa hızında esecek.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş