İNEGÖL’Ü MÜZEYLE TANIDILAR

“İnegöl Dünya İle Buluşuyor” organizasyonu kapsamında İnegöl’e gelen Amerika kıtası ülkelerinin Büyükelçileri, İnegöl Kent Müzesi ve Mobilya Ağaç Sanayi Müzesini ziyaret etti.

Yayınlama: 08.11.2016
761
A+
A-

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (İMOS) “İnegöl Dünya ile Buluşuyor” ismiyle düzenlediği organizasyonların ikinci yılında, Amerika kıtasında bulunan ülkelerin Türkiye’deki temsilcileri İnegöl’e geldi. 7-8 Kasım tarihleri arasında İnegöl’de temaslarda bulunup MODEF Expo’nun açılışına katılacak olan temsilcilerin İnegöl’deki ilk adreslerinin başında Kent Müzesi ve Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi yer aldı.

 

İNEGÖL’ÜN TARİHİ ANLATILDI






Brezilya’dan Kolombiya’ya, Peru’dan Meksika’ya kadar 13 Amerika Kıtası ülkesinin Türkiye’deki Büyükelçileri, Konsolosları, Ticaret Ataşeleri olmak üzere yabancı misyon temsilcileri 7 Kasım Pazartesi günü şehri tanımak ve mobilyanın tarihine yolculuk yapmak adına İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Belediye Meclis Üyesi Nedim Bayram tarafından Müzede ağırlandı. İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ nezaretindeki misafir heyete ilk olarak Kent Müzesi gezdirildi. İnegöl’ün tarihi rehber tarafından tüm detaylarıyla misafirlere aktarıldı.

 

MOBİLYANIN TARİHİNE YOLCULUK YAPILDI

Kent Müzesi ziyaretinin ardından Mobilya Müzesini de gezen misafir heyete Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Meclis Üyesi Nedim Bayram da eşlik etti. Müzede İnegöl mobilyasının tarihine yolculuk yapan misafir heyet, yaşanan gelişim ve mobilyadaki değişim ile gelişim karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Müze ziyaretlerinin ardından Mobilya Müzesinin üst katında bulunan salonda ağırlanan heyete Türk Kahvesi ikram edilirken, ayrıca burada Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından misafir heyete hediye takdimi de gerçekleştirildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş