İNEGÖL’ÜN ÖRNEK GENÇLERİ SALDIRILAR BİZİ YILDIRAMAZ

İnegöl Gençlik Platformu, Mevlid Kandili nedeni ile İshakpaşa Camii’nde vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. İnegöl Gençlik Platformu adına açıklamalarda bulunan Enis Genci, İstanbul’da yaşanan hain saldırı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Ülkemiz üstünde karanlık amelleri olanlar, bilmeliler ki bu ülkenin gençleri bu ülkeyi onlara yar etmeyecek. Bilmeliler ki her yapılan hain saldırı da bu millet birbirine iyice kenetleniyor ve birlikteliği iyice artıyor. Saldırılar bizi yıldıramaz

Yayınlama: 13.12.2016
1.125
A+
A-

İnegöl Gençlik Platformu, Mevlid Kandili nedeni ile İshakpaşa Camii’nde vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. İnegöl Gençlik Platformu adına açıklamalarda bulunan Enis Genci, İstanbul’da yaşanan hain saldırı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Ülkemiz üstünde karanlık amelleri olanlar, bilmeliler ki bu ülkenin gençleri bu ülkeyi onlara yar etmeyecek. Bilmeliler ki her yapılan hain saldırı da bu millet birbirine iyice kenetleniyor ve birlikteliği iyice artıyor. Saldırılar bizi yıldıramaz ” dedi.

 

İnegöl Gençlik Platformu Mevlid Kandili nedeni ile yatsı namazına müteakip İshakpaşa Camii’nde kandil simidi ikramında bulundu. Platform üyeleri daha sonra İstanbul’da yapılan hain saldırıda şehit olan Şehitlerimiz için dua etti.






 

İKRAM VE TOPLU DUA

Duanın ardından İnegöl Gençlik Platformu adına açıklamalarda bulunan Enis Genci, “Mevlid Kandilli münasebetiyle Gençlik Platformumuzda bulunan Başkanlarımız ile İkramda bulunmak istedik, Allah kabul etsin inşallah. Bugün Peygamber Efendimiz (sav)’in doğum günü kutlu bir gün. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun. Bizlerde İnegöl Gençlik Platformu olarak, hem bu güzel günde vatandaşlarımızla birlikte bir şeyler paylaşmayı hem de İstanbul’da yaşanan hain saldırı nedeni ile milletimiz ve devletimiz için toplu dua etmeyi istedik ve İshakpaşa Camii’ne geldik” dedi.

 

TÜM ÖRGÜTLER AYNI DERECEDE ALÇAKTIR

“Millet olarak çok acı bir gün geçiriyoruz, yastayız” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Genci, “İnegöl Gençlik Platformu olarak 10 Aralık İstanbul terör saldırılarında şehit olan Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizi ve milletimizi yasa boğan PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Hangi örgüt olursa olsun, insanların canına ve beraberliğine kasteden tüm örgütler aynı derecede alçaktır. Biz büyük bir milletiz. Çok büyük imtihanlardan geçtik. Bu durumdan da başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

 

SALDIRILAR BİZİ YILDIRAMAZ

Enis Genci, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Bizler her bizimiz Osmanlı torunlarıyız. Bizler dünyaya medeniyet götüren o büyük imparatorluğun varisleriyiz. Bizler dünyaya adalet dağıtan milletin fertleriz. Bizler mazlumların hamisi, gariplerin heyecanı, vatanımızın bekçileriyiz. Türkiye’de bir çok genç kardeşimiz var. Bu vatan için gözünü kırpmadan canını verecek, Allah için vatanını ve milletini seven genç kardeşlerimiz var. Ülkemiz üstünde karanlık amelleri olanlar, bilmeliler ki bu ülkenin gençleri bu ülkeyi onlara yar etmeyecek. Bilmeliler ki her yapılan hain saldırı da bu millet birbirine iyice kenetleniyor ve birlikteliği iyice artıyor. Saldırılar bizi yıldıramaz. Rabbim şehitlerimize cennetine nail eylesin. Arkada kalan dost ve yakınlarına, bu ülkenin gençliğine sabırlar versin. Milletimizin başı sağolsun”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş