KENDİNİ BİLMEZLER!

İnegöl Aile Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı Naci Köseoğlu, ‘Eşcinsellik’ ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunarak, “Bazı kendini bilmezler çıkmış, eşcinselliğin ahlaksızlık ve suç kapsamından çıkarılması gerektiğini savunuyor ve bu konuda kanuni düzenleme yapılmasını istiyor” dedi.

Yayınlama: 28.11.2016
1.403
A+
A-

Naci Köseoğlu, yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bazı kendini bilmezler çıkmış, eşcinselliğin ahlaksızlık ve suç kapsamından çıkarılması gerektiğini savunuyor ve bu konuda kanuni düzenleme yapılmasını istiyor. Eğer bin yıl İslam’a hizmet etmiş, dini ve namusu için sadece Çanakkale’de 250 bin Şehit vermiş bu necip milletin torunları olan bizler, eşcinsellere bile ahlaksız diyemeyeceksek, Lut (A.s)’ın Kavmi gibi yavaş yavaş helak olmaya sürüklenmeye başlamış ve inandığımız değerlerin, kavramların içini boşaltarak inancımızı, özümüzü ve şanlı tarihimizi inkar etmişiz demektir”

 

“Bu açıklamayı yapan ve savunan zavallılara sormak lazım; sizler namus, ahlak ve iffet kavramlarından ne anlıyorsunuz? Eğer bu ahlaksızlıkları, rezillik ve günahları normal görmeye başlar da, bunlar toplumda yaygınlaşmaya başlarsa ve kendi çocuklarına sirayet ederse, buna rıza gösterecekler mi?”






 

KOKUŞMUŞ BİR TOPLUM HALİNE GETİRMEK İSTİYORLAR

“Şu husus iyi bilinmelidir ki;  Allah’ın son ilahi dini olan İslam’da bir davranış haramsa, o davranış hem ayıptır hem de suçtur. Bu zihniyet bizi dinimizden uzaklaştırarak, modernist, protestan batı gibi dinsiz ve ahlaksız, kokuşmuş bir toplum haline getirmek istemektedirler”

 

“Bugün batıda aile kavramı çökmüştür.Evlilikler azaldığı için genç nüfusları gittikçe azalmaktadır. Çocukları olmayan zengin batılı iş adamları, çocukları olmadığı için miraslarını evlerinde beslediği hayvanlara bırakmaktadır. Bugün maalesef Vahy’den kopmuş, modernist, batı kafalı bir avuç kokuşmuş zihniyet, Müslüman Türk toplumunu da bu hale getirmeye çalışmakta”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş